Χταποδάκι με Κοφτό Μακαρονάκι
Υλικά:
- 1 Μεγάλο χταπόδι
- 1 πακέτο μακαρόνι κοφτό
- 1 ξερό κρεμμύδι
- 1 κονκασέ
- 1/2 πουμαρό
- 1/2 ποτηρ. λευκό κρασί
- αλάτι,πιπέρι
- 2 φύλλα δάφνης
Εκτέλεση:
Τσιγαρίζουμε το χταπόδι μαζί με το κρεμμύδι και μόλις είναι έτοιμο σβήνουμε με το κρασί.
Μόλις εξατμιστεί ρίχνουμε τις ντομάτες, το πουμαρό και τα μπαχαρικά, προσθέτουμε ζεστό νεράκι μέχρι να σκεπαστούν τα υλικά. Βράζουμε το χταπόδι μέχρι να μαλακώσει σε χαμηλή φωτιά(θέλει περίπου 30-45 λεπτά) και μόλις βεβαιωθούμε ότι είναι έτοιμο, ρίχνουμε μέσα και το μακαρονάκι. Βράζουμε ακόμα 10-12 λεπτά και σβήνουμε το μάτι. Αφήνουμε λίγο να τραβήξει τα υγρά και ο φαγητό μας είναι έτοιμο.
To WomanOclock μοιράζεται καθημερινά με χιλιάδες αναγνώστριες, μυστικά & συνταγές ομορφιάς, τεχνικές & tips για το styling των μαλλιών σας, το μακιγιάζ και τα νύχια σας. Εδώ ενημερώνεστε πρώτες για τις νέες τάσεις της μόδας, τα must have αξεσουάρ και για τα trends της σεζόν.. Time is priceless..