The Tree Hotel.. το Ξενοδοχείο των Δέντρων!

Θέλεις να ξυπνήσεις τον Ταρζάν που κρύβει μέσα του ο σύντροφός σου και να περάσετε νύχτες μαγικές; Το Tree Hotel είναι ο ιδανικός προορισμός, ασυνήθιστος και γοητευτικός, αρκεί να σας αρέσει η φύση!

Το Tree Hotel βρίσκεται στην πόλη Harads στη Βόρεια Σουηδία, μια χώρα που φημίζεται για τα δάση της. Αποτελείται από διαφορετικά πολυτελή σπιτάκια πάνω στα δέντρα, μέσα στη φύση. Είναι φτιαγμένο με κατανόηση και αναγνώριση της αξίας των δασών και με τεχνολογίες φιλικές προς το περιβάλλον.Προσφέρει όλες τις ανέσεις ενός πολυτελούς ξενοδοχείου, χαρίζοντας την ελευθερία, τη μαγεία και τη ζωντάνια της φύσης στους ευσυνείδητους επισκέπτες του. Αυτό που το κάνει τόσο ξεχωριστό, εκτός από την τοποθεσία του, είναι η αρχιτεκτονική του.

Κάθε σπιτάκι έχει σχεδιαστεί και διακοσμηθεί από διαφορετικούς αρχιτέκτονες και σχεδιαστές παρέχοντας μια μοναδική εμπειρία στον επισκέπτη, όπου μπορεί να επιλέξει το ύφος και τις ανέσεις ανάλογα με τα γούστα του. Το κάθε σπίτι έχει τη δική του ονομασία, γυάλινος κύβος (mirrorcube), καμπίνα (cabin),  φωλιά του πουλιού (bird’s nest), μπλε κώνος (blue cone), UFO, το δέντρο Sauna (tree sauna).Παρόλο που τα σπίτια είναι πάνω στα δέντρα και ψηλότερα από το έδαφος (4-6 μέτρα ύψος), είναι ασφαλή και εύκολα στην πρόσβαση από σκάλες και ράμπες που ενώνουν τα μέρη του ξενοδοχείου.Για τους ψαγμένους ταξιδιώτες, το Tree Hotel είναι μια ιδιαίτερη εμπειρία, πόσο μάλλον αν έχεις τη δυνατότητα να κάνεις ένα πρωτότυπο δώρο στο σύντροφό σου: 2-3-4…. νύχτες μαγικές στη φύση.