Πως να Επιλέξεις ένα Maxi Επίσημο Φόρεμα

Στις επίσημες εμφανίσεις μας η επιλογή ενός maxi φορέματος είναι ιδανική για τις περισσότερες γυναίκες. Ένα maxi φόρεμα μπορεί να είναι ρομαντικό, κομψό, αέρινο, να μας μεταμορφώσει σε πριγκίπισσες του παραμυθιού αλλά ακόμα, μπορεί να προσαρμοστεί σε πιο ανάλαφρο ή hippi στυλ και να δείχνει εξίσου τέλειο.
Πολλές γυναίκες αποφεύγουν τα maxi φορέματα θεωρώντας ότι δεν τους ταιριάζουν. Τα βασικά πράγματα για την επιλογή ενός maxi φορέματος είναι 2:

Το στυλ. Να ταιριάζει στο δικό σου χαρακτήρα και να μπορείς να το υποστηρίξεις και

Η γραμμή. Να κολακεύει τη γραμμή του σώματός σου αναδεικνύοντας τα όμορφα σημεία σου

Για να επιλέξεις ένα maxi φόρεμα πρέπει να σου ταιριάζει το στυλ. Τα φορέματα ανάλογα με το ύφασμα και το σχέδιο μπορούν να προσαρμοστούν σε πολλούς τύπους. Αν δεν μπορείς τα στητά ή ογκώδη φορέματα, υπάρχουν για σένα τα αέρινα και ριχτά που είναι πολύ πιο άνετα και το ίδιο εντυπωσιακά….και το αντίστροφο. Αν δε σου αρέσουν τα κλασσικά επίσημα φορέματα δοκίμασε τα printed και τα ασύμμετρα κτλ.

Maxi φορέματα για κοντές γυναίκες.
Για να δώσεις ύψος επέλεξε φορέματα σε μονόχρωμους τόνους, και δέσιμο κάτω από το στήθος τύπου empire ή ψηλά στη μέση (αυτό μπορείς να το κάνεις και με μία όμορφη ζώνη). Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα επιλέγεις ένα φόρεμα με κάθετες ρίγες, που δίνει ύψος. Η βαθιά γραμμή V είναι εξίσου πολύ καλή επιλογή για να δώσεις ύψος. Αν έχεις ομοιόμορφες καμπύλες και είσαι αδύνατη δοκίμασε εφαρμοστό φόρεμα σε φωτεινά χρώματα ή με prints. Αν είσαι πιο γεματούλα απέφυγε τα prints και δοκίμασε ένα φόρεμα με ασυμμετρία.
Μην ξεχάσεις να φορέσεις πολύ ψηλά τακούνια.

Maxi φορέματα για πληθωρικές γυναίκες τύπου μήλο.
Επέλεξε ένα φόρεμα με γεμάτο, καλοστημένο στράπλες μπούστο ή με V γραμμή. Πιο άνετα φορέματα, χωρίς να εφαρμόζουν στο σώμα είναι τέλεια πάνω σου αρκεί να χρησιμοποιήσεις μία ζώνη στη μέση.

Maxi φορέματα για λεπτούς ώμους και φαρδύς γοφούς τύπου αχλάδι.
Αυτό που χρειάζεσαι είναι να δώσεις έμφαση και όγκο στο επάνω μέρος του σώματός σου. Αέρινα μανίκια, κοντό μανικάκι που φεύγει έξω από τον ώμο και γεμάτο μπούστο με V ή χαμόγελο είναι ιδανικά. Μπορείς να βάλεις ζώνη για να μαζέψεις ένα oversized φόρεμα. Αυτά ισχύουν αν η διαφορά ώμων και γοφών είναι μεγάλη. Αν η διαφορά είναι μέτρια έχεις πολλές επιλογές αρκεί το μπούστο να  είναι γεμάτο.

Γενικά: 
Χρησιμοποίησε αξεσουάρ για να τραβήξεις εκεί την προσοχή όταν θέλεις να κρύψεις κάτι άλλο
Οι ζώνες είναι πολύ δημοφιλείς αυτή τη σεζόν ακόμα και με τα πιο επίσημα φορέματα, φόρεσέ τη
Με maxi φορέματα βάλε κλειστές γόβες ή πέδιλα ή και σανδάλια το καλοκαίρι αν ταιριάζουν με το ύφος του φορέματος.
Πολύ λεπτά τακούνια ταιριάζουν στις αδύνατες ενώ στις πιο γεμάτες τα πιο χοντρά για να υπάρχει αρμονία..
Υπάρχουν πολλά στυλ φορεμάτων που σίγουρα μπορείς να επιλέξεις το καλύτερο για σένα

Διαβάσατε: Πως να Επιλέξεις ένα Maxi Επίσημο Φόρεμα