Καλεσμένη σε γάμο: Τι ΔΕΝ πρέπει να φορέσεις!

Με το που ανοίγει ο καιρός και αρχίζεις να δέχεστε προσκλητήρια για γάμους, αυτόματα αγχώνεστε για το τί θα φορέσετε.  Ναι, σίγουρα ισχύει το ότι πρέπει να επιλέξετε αυτό που θα σας κάνει να νιώθετε άνετα, αλλά επειδή υπάρχει πιθανότητα αυτό να μην ταιριάζει με την περίσταση, ετοιμάσαμε έναν μίνι οδηγό για όλα αυτά που πρέπει να αποφύγετε.

1. Εννοείται ότι το λευκό (το ιβουάρ και όλα τα συναφή) είναι απαγορευμένο. Εκτός αν είστε προσκεκλημένη σε ένα γάμο του οποίου η πρόσκληση αναφέρει πως πρέπει να είστε ντυμένη στα λευκά. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση αφήστε αυτή την απόχρωση για τη νύφη, έχετε πολλές άλλες επιλογές.

2. Πολλοί πιστεύουν ότι το μαύρο είναι επίσης μια κακή επιλογή για τους γάμους. Δεν είναι απόλυτα λάθος ο συγκεκριμένος ισχυρισμός, απλώς, αν θέλετε να φορέσετε μαύρο, φροντίστε να μοιάζει με βραδινό φόρεμα και όχι με φόρεμα κηδείας. Τι σημαίνει αυτό; Το αυστηρό, κλασικό μαύρο φόρεμα που έχετε για το γραφείο ή για τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις γενικότερα, δεν είναι κατάλληλο για γάμους. Φροντίστε να φορέσετε κάτι πιο αέρινο, κάτι με ανοιχτή πλάτη και φυσικά συνδυάστε το με μεταλλιζέ, statement αξεσουάρ.

3. Οτιδήποτε πολύ αποκαλυπτικό είναι επίσης μια λάθος κίνηση. Θέλετε για παράδειγμα να δείξετε την πλάτη σας; Πολύ καλά, μόνο φροντίστε να φαίνεται μόνο αυτή και όχι οποιοδήποτε άλλο σημείο του σώματός σας. Μην ξεχνάτε πως ειδικά αυτή τη μέρα όλα τα βλέμματα πρέπει να πέσουν στη νύφη.

4. Μη φορέσετε τζιν. Ακόμα και αν ο γάμος είναι casual και γίνεται σε μια παραλία ας πούμε, μπορείτε απλώς να φορέσετε ένα αέρινο φόρεμα με ίσια σανδάλια, μια παντελόνα, ένα καφτάνι με εντυπωσιακό κέντημα και να χτενίσετε τα μαλλιά σας επιμελώς ατημέλητα.

5. Τέλος να πούμε ότι το animal print δεν είναι το καλύτερο που μπορείτε να φορέσετε. Δεν είναι κακή επιλογή οι λεπτομέρειες, αλλά το total animal print είναι πραγματικά καταστροφή, οπότε καλό θα ήταν να το αποφύγετε.