Κάνε το Πρόσωπό σου να Λάμψει μέχρι τα Χριστούγεννα με Λάδι Ομορφιάς

Χάρισε ένα δώρο στον εαυτό σου για τις γιορτές! Η λάμψη που περιμένεις να έχεις τις ημέρες των Χριστουγέννων δεν έρχεται μόνο από τα φανταχτερά ρούχα που θα φορέσεις αλλά από την περιποίηση που έχεις κάνει στο πρόσωπο και το σώμα σου.
Ακόμα και το μακιγιάζ, για να δείξει όμορφο και αψεγάδιαστο χρειάζεται μια καλή και ενυδατωμένη βάση προσώπου. Φτιάξε μόνη σου το Λάδι Ομορφιάς, κατάλληλο για ξηρές και κανονικές επιδερμίδες, και νιώσε το δέρμα σου σαν βελούδο μέχρι τις γιορτές.
Η υπέροχη συνταγή θρέψης και αναζωογόνησης προσώπου φτιάχνεται γρήγορα, απορροφάται εύκολα, μυρίζει υπέροχα και αφήνει το δέρμα ενυδατωμένο, λείο και βελούδινο! Ότι πρέπει για να λάμψεις μέχρι τις γιορτές!

Για 30ml θα χρειαστούμε:

  • 1 κουταλιά σούπας λάδι jojoba
  • 1 κουταλιά λάδι από κουκούτσια σταφυλιών (μπορείτε να αντικαταστήσετε με ελαιόλαδο)
  • 1 κουταλάκι ελαιόλαδο
  • 2 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας
  • 2 σταγόνες αιθέριο έλαιο χαμομήλι
  • 1 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεμόνι
  • 1 σταγόνες αιθέριο έλαιο ροδόξυλο
  • 1 σταγόνα αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο
  • 2 κάψουλες βιταμίνη Ε

ΕκτέλεσηΤοποθετούμε όλα τα υλικά σε αποστειρωμένο μπεν μαρί και τα ζεσταίνουμε πολύ ελαφρά. Ανακατεύουμε λίγο με ένα μίξερ να ομογενοποιηθούν. Βάζουμε το μίγμα σε ένα σκούρο γυάλινο αποστειρωμένο μπουκάλι. Το αφήνουμε 4-5 ημέρες πριν το χρησιμοποιήσουμε, ανακινώντας το τακτικά για να αναμιχθούν τα έλαια και τα αρώματα.

Χρήση
Χρησιμοποιούμε μικρή ποσότητα κάθε φορά σε καθαρό πρόσωπο, μετά την τονωτική λοσιόν, το βράδυ πριν τον ύπνο. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας για τη χρήση αιθέριων ελαίων και κάντε πρώτα ένα τεστ αλλεργίας σε ένα μικρό σημείο κάτω από το αφτί. Το λάδι jojoba και το ελαιόλαδο έχουν αντιοξειδωτικές, μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες. Το λάδι από κουκούτσια σταφυλιών είναι ελαφρύ αλλά πλούσιο σε βιταμίνες και συσφίγγει την επιδερμίδα. Η λεβάντα και το χαμομήλι καταπραΰνουν  το λεμόνι δίνει λάμψη και εξισορροπεί το PH, το ροδόξυλο αναζωογονεί ενώ το τριαντάφυλλο έχει αντιγηραντικές ιδιότητες και φυσικά υπέροχο άρωμα!

Διαβάσατε: Κάνε το Πρόσωπό σου να Λάμψει μέχρι τα Χριστούγεννα με  Λάδι Ομορφιάς<Δείτε επίσης: 
Καστορέλαιο για Τόνωση Βλεφαρίδων και Φρυδιών

Τι θα Φορέσουμε στο Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν 2013