Συμβουλές Ομορφιάς: Tips ομορφιάς για γυναίκες & κορίτσια

Συμβουλές Ομορφιάς για Γυναίκες & Κορίτσια

Ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα στην περιποίηση του σώματος και του προσώπου είναι πως πολλές γυναίκες δεν γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν. Ποια είναι τα κατάλληλα βήματα για λαμπερό και υγιές δέρμα;

Εάν βρίσκεσαι και εσύ σε αυτή τη θέση μην ανησυχείς. Υπάρχει λύση!

Παρακάτω θα βρεις 6 σημαντικά τιπς ομορφιάς που θα απογειώσουν την όψη του δέρματός σου.

5 +1 tips  ομορφιάς για ορατά αποτελέσματα σε χρόνο ρεκόρ

Οι καλύτερες συμβουλές ομορφιάς για την αναζωογόνηση του προσώπου σου. Μικρές και εύκολες ρουτίνες ομορφιάς οι οποίες είναι φιλικές προς το δέρμα.

Η «υπερφροντίδα» του δέρματος με πολλές κρέμες, με χημικά συστατικά αλλά και με επιλογές που δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες του δεν αποσκοπεί πουθενά.

Τι μπορείς όμως να κάνεις για σίγουρα αποτελέσματα;

Κάνε το αντηλιακό τον καλύτερό σου φίλο!

Από τις πιο σημαντικές συμβουλές ομορφιάς για γυναίκες είναι να φοράς καθημερινά αντηλιακό. Επέλεξε προϊόντα με υψηλό δείκτη προστασίας (από 40 και πάνω) από τις ακτίνες UVA αλλά και UVB.

Μην ξεγελιέσαι… ακόμα και σε συννεφιασμένες μέρες οι ακτίνες αυτές μπορούν να βλάψουν το δέρμα σου.

Η χρήση αντηλιακού είναι πολύ σημαντική κάθε εποχή!

Ενυδάτωση, ενυδάτωση και ξανά ενυδάτωση

Μία από τις υπέροχες συμβουλές ομορφιάς για κορίτσια 12 ετών είναι η κατανάλωση τουλάχιστον 2 λίτρων νερό την ημέρα. Βοηθά σημαντικά στις λειτουργίες του οργανισμού μας, ενώ καλυτερεύει και την όψη του προσώπου, για αυτό είναι από τα πιο καλά τιπς ομορφιάς.

Βάλε το νερό στη ζωή σου και κάνε το δέρμα σου να λάμψει! Σημαντική βοήθεια προσφέρουν και οι ενυδατικές κρέμες.

Βρες εκείνη που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου και χρησιμοποίησε τη καθημερινά.

Προσοχή στη θερμοκρασία του νερού

Ανάμεσα στα tips ομορφιά για κορίτσια, κάτι που ίσως δεν ήξερες είναι πως το ζεστό νερό μπορεί να προκαλέσει ξηρότητα στο δέρμα σου και να το ερεθίσει. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχεις ερυθρότητα και έντονη φαγούρα.

Υποθέτουμε ότι σίγουρα δεν θα ήθελες κάτι τέτοιο, για αυτό πρέπει να είσαι προσεκτική με τι θερμοκρασία νερού πλένεις το σώμα και το πρόσωπό σου. Διατήρησε στο δέρμα σου τα φυσικά του έλαια ώστε να είναι απαλό και ενυδατωμένο.

Προσοχή με τι έρχεται σε επαφή το δέρμα του προσώπου σας

Βρώμικα χέρια, βρώμικα πινέλα μακιγιάζ και βρώμικες μαξιλαροθήκες. Πράγματα που καθημερινά έρχονται σε επαφή με το δέρμα του προσώπου σου και το βλάπτουν.

Αντιλαμβάνεσαι ότι ακουμπάς συχνά το πρόσωπό σου; Πειράζεις μικρά σπυράκια που κάνουν την εμφάνισή τους ανά διαστήματα; Τότε κάνεις κακό στο δέρμα σου.

Για τις μαθήτριες, ένα tips ομορφιάς για το σχολείο είναι όταν παρακολουθείς μάθημα να μη στηρίζεις στα χέρια σου το πρόσωπό σου. 

Τα πινέλα του μακιγιάζ από την άλλη έχουν πολλά βακτήρια. Θα πρέπει να τα πλένεις τουλάχιστον μία φορά κάθε εβδομάδα. Χρησιμοποίησε σαμπουάν ή πράσινο σαπούνι.

Ακόμα όμως και οι μαξιλαροθήκες μπορούν να βλάψουν το πρόσωπό σου λόγω υπολειμμάτων από κρέμες, καλλυντικά αλλά και νεκρά κύτταρα. Καλό θα ήταν να αλλάζεις μαξιλαροθήκη 1 ή 2 φορές την εβδομάδα.

Η απολέπιση είναι το κλειδί

Μία με δύο φορές την εβδομάδα (το πολύ) κάνε απολέπιση σε πρόσωπο και σώμα. Η διαδικασία αυτή συμβάλει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων που έχουν μαζευτεί στην επιφάνεια του δέρματος (μην ξεχάσεις να κάνεις απολέπιση και στα χείλη σου).

Μεγάλη προσοχή! Η υπερβολική απολέπιση θα αποφέρει αντίθετα αποτελέσματα από τα επιθυμητά και θα κάνει το δέρμα σας πολύ ξηρό και ερεθισμένο.

Μασάζ με πάγο

Ένα από τα εκπληκτικά tips ομορφιάς είναι το μασάζ του προσώπου με πάγο. Αναζωογονείται απευθείας το δέρμα σου και νιώθεις τη διαφορά.

Κάνε τη διαδικασία αυτή καθημερινά πριν κοιμηθείς μέχρι να λιώσει ο πάγος. Τα αποτελέσματα θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό!

Εσύ ποιό από αυτά τα τιπς ομορφιάς θα χρησιμοποιήσεις;

Η σωστή απάντηση είναι όλα! Μικρά καθημερινά βήματα τα οποία μπορούν να αλλάξουν το δέρμα σου (προς το καλύτερο φυσικά) μια για πάντα.

6 υπέροχα tips ομορφιάς που υπόσχονται αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα και δεν παρεμβαίνουν στη φυσική ανάπλαση του δέρματος. Απλά βοηθούν στη διαδικασία…

Είσαι έτοιμη να εκπλαγείς με τη διαφορά που θα αντικρίσεις στο πρόσωπο και το σώμα σου;