Θα Φας, θα Πιεις… και με Κραγιόν θα Κοιμηθείς!

Κάνε το Κραγιόν σου πιο Σταθερό από Ποτέ! Τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές όλες θέλουμε ένα αψεγάδιαστο μακιγιάζ να μας συνοδεύει τις μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Ένα αψεγάδιαστο μακιγιάζ έχει σταθερή βάση και σταθερό κραγιόν.
Για τις σκιές δε χρειάζεται να αναφέρουμε κάτι γιατί αν είναι καλής ποιότητας και από κάτω έχουν σωστή βάση δεν πρόκειται να φύγουν έτσι κι αλλιώς.
Σήμερα θα αναφέρουμε πως μπορούμε να κρατήσουμε το κραγιόν μας όλο το βράδυ χωρίς να ανησυχούμε μήπως φύγει αν πιούμε σαμπάνια ή φάμε φαγητό. Σταθερό κραγιόν λοιπόν, σε περίπτωση που δε χρησιμοποιήσουμε κάποιο ανεξίτηλο, το οποίο πολλές φορές ξηραίνει την περιοχή των χειλιών. Το σταθερό κραγιόν είναι βασικός κανόνας και για τις νύφες που χρειάζονται το κραγιόν τους σταθερό για αρκετές ώρες.

Βήματα εφαρμογής κραγιόν για σταθερό αποτέλεσμα

  1. Το κραγιόν είναι το τελευταίο βήμα του μακιγιάζ, πριν από το τελικό τσεκαπ, όμως η ενυδάτωση των χειλιών, για να έχουμε μία λεία βάση, πρέπει να γίνει πριν το μακιγιάζ. Εφαρμόζουμε μείγμα από ελαιόλαδο και λίγο λεμόνι ή κάποιο ενυδατικό προϊόν χειλιών πριν ξεκινήσουμε το μακιγιάζ. Όταν φτάσουμε στο στάδιο εφαρμογής του κραγιόν ταμπονάρουμε τα χείλη με ένα χαρτί να φύγει η λιπαρότητα
  2. Βάζουμε κονσίλερ στην περιοχή των χειλιών και στη συνέχεια ταμπονάρουμε με πούδρα και πον-πον
  3. Περιγράφουμε τα χείλη με μολύβι περιγράμματος στο ίδιο ή κοντινό χρώμα με αυτό του κραγιόν.
  4. Ταμπονάρουμε ελαφρά με το δάχτυλό μας πάνω στο περίγραμμα για να απαλύνουμε τη γραμμή.
  5. Βάζουμε προσεχτικά το κραγιόν με πινέλο ή απευθείας και γεμίζουμε την κενή περιοχή καλύπτοντας και το περίγραμμα χωρίς να βγούμε έξω από αυτό.
  6. Ταμπονάρουμε όλο αυτό που κάναμε στα χείλη με ένα απορροφητικό χαρτί
  7. Βάζουμε ξανά πούδρα με πον-πον και επαναλαμβάνουμε τα βήματα 4, 5, 6. Αυτό μπορούμε να το κάνουμε 2-3 φορές για πολύ σταθερά αποτελέσματα.
  8. Αυτό το βήμα είναι πολύ σημαντικό ειδικά αν έχουμε έντονα κραγιόν που απλώνονται και αλλοιώνουν το αποτέλεσμα. Με ένα μικρό πινέλο βάζουμε κονσίλερ σταθερά γύρω από την περιοχή των χειλιών,δηλαδή τα περιγράφουμε εξωτερικά, αλλά με κονσίλερ. Αυτό θα σφραγίσει το κραγιόν για να μην απλώνεται και θα δείξει τα χείλη μεγαλύτερα!!! super ουάου για όσες θέλουν sexy χείλη. Η τοποθέτηση του κονσίλερ γύρω από τα χείλη εφαρμόζεται ως εξής: Πρώτα στο τρίγωνο του άνω χείλος, από τα ψηλότερα σημεία του άνω χείλους κατευθυνόμαστε με μία συνεχόμενη κίνηση στις άκρες των χειλιών, σχηματίζουμε μία μικρή ευθεία γραμμή στο κέντρο του κάτω χείλους και από εκεί πάλι κατευθυνόμαστε με συνεχόμενη κίνηση προς τις άκρες των χειλιών.
  9.  Ταμπονάρουμε με τα δάχτυλα τις γύρω περιοχές που εφαρμόσαμε κονσίλερ για να μην φαίνονται διαχωριστικές γραμμές.
  10. Τέλος, βάζουμε lip gloss και δεν ξεχνάμε να βάλουμε χαρτομάντιλο ανάμεσα από τα χείλη για να φύγει η περίσσεια ποσότητα από το κέντρο τους.

Τώρα μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε χωρίς να ανησυχείτε για το κραγιόν σας. Με αυτόν τον τρόπο είναι τόσο σταθερό που δε θα το πιστεύετε. Φυσικά το lip gloss πρέπει να το ανανεώσετε αλλά το χρώμα του κραγιόν θα είναι σταθερό από κάτω!
Tip: όσο καλύτερης ποιότητας είναι τα κραγιόν σας τόσο καλύτερα και τα αποτελέσματα

Περιμένω εντυπώσεις!!!!!! 


Διαβάσατε: Θα Φας, θα Πιεις… και με Κραγιόν θα Κοιμηθείς!

Δείτε επίσης: 
Ποια απόχρωση κραγιόν μου ταιριάζει;

1 Comment

Comments are closed