Μακιγιάζ Άνοιξη Καλοκαίρι 2013

Και ναι!ναι!ναι! ήρθε η ώρα να δούμε αναλυτικά τις νέες τάσεις για το Μακιγιάζ Άνοιξη Καλοκαίρι 2013. Βρισκόμαστε σε απόσταση αναπνοής από τα χρώματα που μας χαρίζει απλόχερα η εποχή αλλά και η μόδα!
Για άλλη μια χρονιά ταλαντευόμαστε ανάμεσα στην υπερβολή και την απλότητα. Είδαμε υπέροχα μακιγιάζ από κορυφαίους makeup artists να πρωταγωνιστούν στις πασαρέλες μόδας για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2013.Ποια από αυτά θα υιοθετήσουμε τελικά για τις ανοιξιάτικες ή καλοκαιρινές εμφανίσεις μας;

Μακιγιάζ Άνοιξη Καλοκαίρι 2013

No makeup

Για άλλη μια χρονιά το no makeup πρωταγωνιστεί στις πασαρέλες μόδας. Διάφανο πρόσωπο, διάφανα χείλη και διάφανα μάτια αναδεικνύουν τη φυσική γυναικεία ομορφιά !

Bold Φρύδια

Ξέρω ότι πολλές δεν θα χαρούν με αυτή την τάση αλλά τα μεγάλα και έντονα φρύδια είναι πλέον γεγονός. Πολλοί makeup artists έχουν υιοθετήσει τα bold φρύδια για να αποδώσουν ένα άγριο και ατίθασο αποτέλεσμα.

Παστέλ αποχρώσεις

Δεν ξεχνάμε τα ωραιότερα χρώματα από τα χρωματολόγια μόδας. Αγαπημένες παστέλ αποχρώσεις -κυρίως σε πορτοκαλί, σομόν, γαλαζοπράσινο –  εφαρμόζονται στα μάτια και τα χείλη για το ιδανικό μακιγιάζ του Καλοκαιριού 2013.  Σίγουρα θα το τιμήσετε σε glossy ή μη, γιατί κολακεύει ιδιαίτερα τα χαρακτηριστικά

Πράσινα και μπλε μάτια

Μπλε, τιρκουάζ και γαλαζοπράσινο, είναι τα καλοκαιρινά ψυχρά χρώματα του μακιγιάζ Άνοιξη Καλοκαίρι 2013. Σαν μακιγιάζ ματιών τα είδαμε είτε μόνα τους είτε συνδυασμένα μεταξύ τους, άλλοτε να καλύπτουν όλο το κινητό βλέφαρο, άλλοτε ως γραμμή eyeliner και άλλοτε ως μία παχιά γραμμή στην εσοχή των ματιών (μεταξύ κινητού και σταθερού βλεφάρου). Και φυσικά… δεν ξεχνάμε  να προσθέσουμε το κρυστάλλινο μακιγιάζ – πρόταση του Οίκου Cristian Dior Άνοιξη Καλοκαίρι 2013. Συνδυάζονται με απαλό ρουζ και nude χείλη.

Eyeliner

Αυτή τη σεζόν τραβήξτε το eyeliner σας όσο έξω θέλετε. Από έντονη έως σβησμένη γραμμή, το τραβηγμένο eyeliner κάνει τα μάτια μεγάλα και γατίσια!!

Bronze & Highlights

Τι καλύτερο για τους καλοκαιρινούς μήνες που είμαστε μαυρισμένες? Τίποτα! Μία bronze επιδερμίδα και επιλεκτικά τα highliths, είναι αρκετά για να εντυπωσιάσουν. Τα highlights αυτή τη σεζόν παίζουν σε απαλό ροζ χρυσό που είναι στη μόδα.

Neon lips

Τα neon lips, φωτεινά και έντονα χρώματα στα χείλη προσδίδουν ένα ξεχωριστό look. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα χείλη σας θα μείνουν αξέχαστα. Η μόδα τα θέλει ματ σε φούξια, σομόν, ροδί και κατά προτίμηση το υπόλοιπο μακιγιάζ να είναι διάφανο.

Έμφαση στο κάτω βλέφαρο

Για το μακιγιάζ Άνοιξη Καλοκαίρι 2013 μπορείτε να δώσετε έμφαση μόνο στο κάτω βλέφαρο με μονόχρωμο eyeliner και σκιά ή σε συνδυασμό με αποχρώσεις μόδας

Καθοδικό Μακιγιάζ

Έντονο eyeliner και καθοδικό μακιγιάζ ματιών, βλεφαρίδες και έντονα φρύδια σε συνδυασμό με ματ επιδερμίδα και χείλη  κόκκινα ή εντελώς άβαφα είναι μία τάση που κυριαρχεί στις πασαρέλες Άνοιξη Καλοκαίρι 2013. Το μακιγιάζ αυτό είναι το ανανεωμένο της δεκαετίας του 60 και προσδίδει ένα σοφιστικέ ύφος στην γυναίκα προβάλλοντας με ιδιαίτερο τρόπο την προσωπικότητά της.

 

 Εντυπωσιακές Βλεφαρίδες

Οι  εντυπωσιακές βλεφαρίδες με “δραματικό” ύφος είναι στη μόδα για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2013. Έντονες, μεγάλες, γεμάτες και φυσικά “ψεύτικες”, οι βλεφαρίδες αυτές μπορούν να κάνουν οποιοδήποτε μακιγιάζ εντυπωσιακό και βραδινό καθηλώνοντας όλα τα βλέμματα..

Μεταλλικά Μάτια

Αν είστε οπαδός των λαμπερών ματιών, τότε αυτό το μακιγιάζ είναι για εσάς. Μεταλλικά μάτια σε αποχρώσεις του γκρι – μαύρο φυσικά  είναι το έντονο μακιγιάζ για βραδινές εξόδους την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2013. Για την επιτυχία του κρατήστε τα χείλη και το υπόλοιπο πρόσωπο σε διάφανες αποχρώσεις

Φυσικό Μακιγιάζ

Το φυσικό μακιγιάζ που απλά τονίζει τα φυσικά γυναικεία χαρακτηριστικά δεν έφυγε ποτέ από τη μόδα. Να το προτιμήσετε ιδιαίτερα για την πρωινή σας εργασία ή βόλτα και φυσικά είναι καταπληκτικό για βραδινές minimal εμφανίσεις. Αυτό που μπορείτε να προσθέσετε σε αυτό το μακιγιάζ αυτή τη σεζόν, είναι τα bold φρύδια.

.

Κόκκινα Χείλη

Κόκκινα χείλη σε όλες τις αποχρώσεις, από φωτεινά έως και σκούρα μπορούν να γοητεύσουν οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και της νύχτας.

Ροζ μακιγιάζ

Ροζ μάτια και ροζ βλεφαρίδα σε πορσελάνινο πρόσωπο με διάφανα φρύδια… μία πρόταση που είδαμε στην collection Donna Karan Άνοιξη Καλοκαίρι 2013

Έντονα χρώματα

Και φυσικά από τη μόδα δε λείπει ποτέ διαφορετικό και έντονο χρώμα με έντονες γραμμές eyeliner.