Αψεγάδιαστο Πρόσωπο σε 4 Βήματα

Αποκτήστε αψεγάδιαστη επιδερμίδα σε 4 βήματα. Ακολουθείστε τις οδηγίες, για να εφαρμόσετε σωστά στο πρόσωπο σας καλυπτικά και διορθωτικά προϊόντα.
1)Primer :
Εφαρμόστε μια κρέμα (βάση) για make up,  που να είναι ιδανική για τον τύπο του δέρματός σας. Να θυμάστε πριν χρησιμοποιήσετε make up, το δέρμα σας πρέπει να είναι καλά ενυδατωμένο.

2) Concealer: 
Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε concealer μόνο εάν είναι απαραίτητο. Δοκιμάστε αρχικά ένα  concealer σε υγρή μορφή για μέτρια κάλυψη και μόνο αν δεν σας καλύψει, δοκιμάστε ένα πιο βαρύ προϊόν. Η απόχρωση να ταιριάζει με τον τόνο του δέρματός σας και να είναι ένα-δυο τόνους πιο ανοιχτό. Στη συνέχεια χρησιμοποιώντας το δάχτυλό σας, απλώστε το και ταμπονάρετε, έως ότου απορροφηθεί.

3) Make-up:
Οι επαγγελματίες, προτείνουν το make-up να γίνεται με πινέλο. Αλλά οι περισσότερες γυναίκες χρησιμοποιούν σφουγγάρι μακιγιάζ ή τα δάχτυλα. Δεν έχει τόση σημασία, το εργαλείο της επιλογής σας, σημασία έχει το make up να έχει την σωστή απόχρωση, την κατάλληλη υφή και ταιριάζει στο πρόσωπο σας. Ξεκινήστε και βάλτε μια μικρή ποσότητα πάνω στο μέτωπο, στα μάγουλα σας, στο πιγούνι και στην κορυφή της μύτης. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στην γραμμή των μαλλιών και του σαγονιού σας, για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει έντονη η γραμμή του make up. Χρησιμοποιείστε τους αντίχειρες σας, για να απλώσετε το προϊόν στις μεγαλύτερες επιφάνειες του προσώπου σας, μέτωπο, μαγουλα.Τους δείκτες για τις πιο μικρές περιοχές και τέλος τα πιο λεπτά δάχτυλα του χεριού σας για τις μικρές περιοχές, φρύδια, μύτη.

4) Πούδρα: 
Για να σταθεροποιήσουμε το make up και να απορροφήσουμε  τη λιπαρότητα, θα χρησιμοποιήσουμε πούδρα. Μην το παρακάνετε, σκεφτείτε πως στο φώς της μέρας, φαίνονται όλα πιο έντονα.

Tips:

Δεν χρειάζεται να βάλετε make up σε όλο το πρόσωπό σας. Δοκιμάστε να διορθώσετε τοπικά, τις περιοχές που χρειάζονται κάλυψη (πιθανόν γύρω από τα μάτια, τη μύτη και το πιγούνι).

Εάν χρησιμοποιείτε σφουγγάρι, βεβαιωθείτε ότι το έχετε ξεπλύνει το καλά, ώστε να μην υπάρχουν βακτήρια και προκαλέσουμε μόλυνση.

Διαβάσατε: Αψεγάδιαστο Πρόσωπο σε 4 Βήματα