Λάδι καρύδας. 5 Χρήσεις ομορφιάς που δεν γνωρίζεις!

Το λάδι καρύδας έχει γίνει ένα από τα αγαπημένα μου προϊόντα ομορφιάς. Όχι μόνο είναι εξαιρετικό για χρήση στην κουζίνα, αλλά είναι απαραίτητο και στην ομορφιά. Για τα μαλλιά, το δέρμα και τα νύχια. Εκτός από την υπέροχη μυρωδιά του, το λάδι καρύδας είναι αντιβακτηριακό και αντιμυκητιακό.

Εδώ είναι μερικές από τις χρήσεις ομορφιάς με λάδι καρύδας:

Για τα χέρια: Έχω ανακαλύψει τον τέλειο τρόπο για να ενυδατώσετε ξηρές – σκασμένες επιδερμίδες, να μαλακώσετε τα πετσάκια στα νύχια και αυτό είναι με το λάδι καρύδας. Βοηθάει ακόμη και το μανικιούρ σας να διαρκεί περισσότερο!

Λευκαντικό των δοντιών: Μέχρι τώρα, έχετε ακούσει για πλύσεις του στόματός με λάδι καρύδας; Πλέον τα τελευταία χρόνια, το λάδι καρύδας είναι μια δοκιμασμένη και αληθινή μέθοδος για να λευκαίνει τα δόντια και επίσης βοηθάει στο να διατηρεί την αναπνοή σας φρέσκια και καθαρή.

Απολέπιση:
Αγαπώ ιδιαίτερα το λαμπερό δέρμα μετά την απολέπιση. Πολλές από τις σπιτικές συνταγές για απολέπιση σώματος και προσώπου (εδώ είναι η αγαπημένη μου) περιλαμβάνουν έλαιο καρύδας αναμεμειγμένο με χοντρό αλάτι ή ζάχαρη.

Φυσικο Πηλινγκ Σωματος για Βελούδινο Δέρμα

Για τα μαλλιά: Το λάδι καρύδας μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα μαλλιά σαν μαλακτικό-δυναμωτικό. Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα στις άκρες των μαλλιών το πρωί για να τα κρατήσετε ενυδατωμένα και υγιή.

Lip balm για τα χείλη: Με τη υπέροχη μυρωδιά και τις εξαιρετικές ενυδατικές ικανότητές του, δεν είναι περίεργο που το λάδι καρύδας είναι ιδανικό για τα χείλη. Το αντικαθιστώ συχνά με το lip balm όταν χρειάζομαι βαθιά ενυδάτωση.