Βραδινό Μακιγιάζ για Ξανθές: Το Look της Amanda Seyfried

Η Amanda Seyfried είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα γοητευτικής ξανθιάς: πράσινα μάτια, ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, λαμπερό χαμόγελο και διαχρονική κλασική κομψότητα. 

Αγαπημένα βραδινά μακιγιάζ της Amanda, είναι τόσο το φυσικό μακιγιάζ σε γήινους τόνους, όσο και το μοιραίο look της femme fatale με τα κατακόκκινα χείλη.
Ας δούμε λοιπόν γιατί αυτά τα δύο μακιγιάζ ταιριάζουν τόσο πολύ στα ξανθά μαλλιά, και πώς μπορείτε κι εσείς πολύ εύκολα να τα εφαρμόσετε.

Μάτια: Σχεδόν πάντα και παντού θα την δείτε με smokey eyes που είναι η αγαπημένη της τεχνική.. Ακόμα και στις περιπτώσεις που δίνει την εντύπωση πως είναι απαλά βαμμένη, η τεχνική είναι και πάλι smokey, πιο ελαφρύ βέβαια και σε nude τόνους.
Διαλέγει πάντα γκρι, καφέ, μαύρο ή μπλε χρώμα που ταιριάζει απόλυτα στις ξανθές.

Δείτε την τεχνική εδώ Εντυπωσιάστε με μακιγιάζ smokey eyes και πετύχετε το look της Amanda Seyfried  

Χείλη:
Συνήθως ο συνδυασμός που προτιμάει είναι έντονα μάτια με φυσικά χείλη ή έντονα κόκκινα χείλη με ανοιχτόχρωμες nude σκιές ματιών. 

Το κόκκινο κραγιόν ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες και ιδίως στις ξανθές. 

Αυτό που πρέπει να βρούμε, είναι την σωστή απόχρωση ώστε να ταιριάζει και με το δέρμα μας. Υπάρχει τεράστια γκάμα σε αποχρώσεις του κόκκινου για αυτόν το λόγο, για να βρούμε την ιδανική απόχρωση χωρίς να μοιάζει πάνω μας υπερβολικό ή και πρόστυχο καμιά φορά.
Δείτε συμβουλές για να επιλέξετε το κόκκινο κραγιόν που σας ταιριάζει εδώ. 
Φωτιά στα κόκκινα χείλη

 Πρόταση βραδινού μακιγιάζ για Ξανθές!!

Διαβάσατε: ΒΡΑΔΙΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΓΙΑ ΞΑΝΘΙΕΣ