Κόκκινο κραγιόν: Δες ποιά απόχρωση ταιριάζει στην Επιδερμίδα σου!

Αν νομίζετε ότι τα απαλά χρώματα και οι φωτεινές αποχρώσεις του ροζ είναι κατάλληλα μόνο για τον τόνο του δέρματος σας και ποτέ δεν πειραματιστήκατε με έντονα χρώματα πιστεύω πως ήρθε η ώρα να το τολμήσετε . Είναι σαφές ότι δεν ταιριάζουν τα ίδια χρώματα κραγιόν σε όλες μας το ίδιο και αυτό είναι εξαιτίας του διαφορετικού χρώματος της επιδερμίδας, Aς προσπαθήσουμε να συνδυάσουμε το κοκκινο κραγιον σε όλους τους τύπους δέρματος, επιλέγοντας τη σωστή απόχρωση που ταιριάζει στην επιδερμίδα σου .
Εδώ θα βρείτε μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν στις προσπάθειές σας:

Λευκό δέρμα
Οι γυναίκες που ανήκετε σε αυτή τη κατηγορία μπορείτε πρακτικά να δοκιμάσετε οποιεσδήποτε αποχρώσεις σε κοκκινο κραγιον στα χείλη σας. Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα του καθαρού λευκού προσώπου.. Πρόκειται να δείξουν καταπληκτικές πάνω σας σχεδόν όλες οι αποχρώσεις του φούξια, αλλά φροντίστε να το βάλετε τέλεια για να φανεί καθαρό. Δοκιμάστε βαθύ κόκκινο ή έντονο κόκκινο.

Μεσαία Επιδερμίδα
Για τις γυναίκες με μεσαίο τόνο δέρματος  ( οι περισσότερες από μας) υπάρχουν επίσης πολλές αποχρώσεις να πειραματιστείτε. Ξεκινώντας από το κοκκινο κραγιον στις ζεστές αποχρώσεις του κρασιού (marsala) με βάση το φούξια, φτάνοντας ώς τις σκούρες αποχρώσεις του καφέ. Δοκιμάστε και το έντονο κόκκινο αλλά σε συνδυασμό με το χρώμα των μαλλιών σας και με το μακιγιάζ.

Ερυθρή Επιδερμίδα
Οι γυναίκες με κόκκινο τον τόνο του δέρματος σας ή με ευρυαγγείες πρέπει να αποφύγετε το κοκκινο κραγιον, ωστόσο θα ήθελα να σας προτείνω να δοκιμάσετε όλες τις σκούρες αποχρώσεις σε κοκκινο κραγιον μέχρι να βρείτε ποια σας ταιριάζει. Τα σκούρα χρώματα στα χείλη με τα κατάλληλα χρώματα στο μακιγιάζ θα βοηθήσουν στην ισορροπία της συνολικής εικόνας

Μελαχρινή ή Σοκολατένια επιδερμίδα Για μας τις Ελληνίδες που λαχταρούμε τόσο πολύ να έρθει το καλοκαίρι για να αποκτήσουμε αυτό το χρώμα επιδερμίδας, προτείνω καφετί αποχρώσεις του κόκκινου και διάφανο πορτοκαλί για αντίθεση με το μαύρισμα . Προσοχή όμως αν δοκιμάσετε φωτεινά χρώματα, να είναι διάφανα και όχι έντονα.