Boho Nυφικά

Η Άνοιξη μπήκε και η αναζήτηση για το νυφικό των ονείρων μας έχει ήδη ξεκινήσει.
Σίγουρα η επιλογή δεν είναι εύκολη και πολλές φορές χρειάζεται πολύς χρόνος για να βρούμε τελικά το ιδανικό νυφικό που να ταιριάζει στο στιλ και στο χαρακτήρα μας. Εμείς βρήκαμε για σας τα καλύτερα νυφικά του καλοκαιριού!womanoclock-boho-νυφικα17

Για να μην χάσετε χρόνο, προτείνουμε πριν απ’ όλα να σκεφτείτε το ύφος του νυφικού που θα θέλατε να φορέσετε, (princess, ρομαντικό, αέρινο, ίσια γραμμή, φόρεμα νυφικό, κλπ). Να είστε σίγουρες ότι, όταν επιλέξετε το στιλ, θα βρείτε πολύ εύκολα αυτό που ψάχνετε..

womanoclock6-boho-νυφικαΣκοπός του σημερινού άρθρου μας δεν είναι να σας μπερδέψουμε άλλα να σας βοηθήσουμε στην επιλογή, γιαυτό και θα περιοριστούμε σε ένα μόνο στιλ νυφικών, το bohemian.

Tο boho (συντομογραφία του bohemian) είναι ένα ασυνήθιστο στιλ νυφικών που τον τελευταίο καιρό το βλέπουμε όλο και συχνότερα να το προτιμούν οι νύφες για την ημέρα τουγάμου τους.

Το bohemian στιλ είναι μια κουλτούρα που χαρακτηρίζει τους ανθρώπους που ζουν αντισυμβατικά, έχουν πνεύμα ελεύθερο και καλλιτεχνική φύση.
Αυτή η τάση των boho νυφικών, ξεκίνησε από τα νησιά με πρώτη και καλύτερη την Μύκονο και εξαπλώθηκε ταχύτατα και στα υπόλοιπα μέρη.

Αν σας εκφράζει αυτή η κουλτούρα και νιώθετε ότι το το boho στιλ σας αντιπροσωπεύει απόλυτα, ή θέλετε ένα εντελώς διαφορετικό γάμο, πέρα από τα καθιερωμένα, τότε τα boho νυφικά είναι ιδανικά για σας, ιδίως αν παντρευτείτε σε νησί.

Εμείς κάναμε τη δικιά μας έρευνα και βρήκαμε τα καλύτερα boho νυφικά!

boho νυφικά

womanoclock-boho-νυφικα7 womanoclock-boho-νυφικα10 womanoclock-boho-νυφικα12

womanoclock-boho-νυφικα19 womanoclock-boho-νυφικα18 womanoclock-boho-νυφικα16 womanoclock-boho-νυφικα14 womanoclock-boho-νυφικα8 womanoclock-boho-νυφικα6 womanoclock-boho-νυφικα5 womanoclock-boho-νυφικα2 womanoclock-boho-νυφικα3 womanoclock-boho-νυφικα4womanoclock18-boho-νυφικα