Γάμος: Αυτές θα είναι οι μεγαλύτερες τάσεις το 2019

Η περίοδος των θερινών γάμων πλησιάζει προς το τέλος της και οι επαγγελματίες που ασχολούνται με τη διοργάνωση γάμων έχουν ήδη οραματιστεί τις λεπτομέρειες που θα κάνουν τις χαρμόσυνες τελετές του επόμενου χρόνου πραγματικά ξεχωριστές. Σύμφωνα με τις εταιρείες που εμπιστεύονται για το γάμο τους οι celebrities, αυτά θα είναι τα trends που θα επικρατήσουν […] Η περίοδος των θερινών γάμων πλησιάζει προς το τέλος της και οι επαγγελματίες που ασχολούνται με τη διοργάνωση γάμων έχουν ήδη οραματιστεί τις λεπτομέρειες που θα κάνουν τις χαρμόσυνες τελετές του επόμενου χρόνου πραγματικά ξεχωριστές.

Σύμφωνα με τις εταιρείες που εμπιστεύονται για το γάμο τους οι celebrities, αυτά θα είναι τα trends που θα επικρατήσουν το 2019:

Πρακτικό πνεύμα

Τα νυφικά που θα επιλέξουν οι μέλλουσες νύφες τους επόμενους μήνες αναμένεται να έχουν πρακτικό χαρακτήρα. Ακόμα κι αν χρειαστεί να θυσιάσουν στο βωμό της άνεσης ένα μέρος από το εντυπωσιασμό που παραδοσιακά χαρακτηρίζει αυτά τα φορέματα. Εξού και το μεγάλο trend των νυφικών με τσέπες που έχει λανσαριστεί από πολλούς οίκους μόδας, όπως αυτό του οίκου Pronovias:

Έτσι η νύφη μπορεί να έχει μαζί της κάποια απαραίτητα μικροπράγματα ή να ξεκουράζει τα χέρια της. Στην ίδια λογική, βλέπουμε νυφικά με πολύ μικρότερη ουρά από ό,τι είχαμε συνηθίσει ή και καθόλου, ώστε να μη χρειάζεται να επιλεγεί ένα άλλο φόρεμα για τη δεξίωση. Τέλος, αναμένεται οι νύφες του 2019 να εμπνευστούν από τη λιτή γραμμή που είχε το Givenchy νυφικό της Meghan Markle.

Χρώμα παντού

Ξεχάστε το λευκό, το ιβουάρ, το εκρού και το κρεμ και βάλτε στη θέση τους ροζ, κόκκινο και πορτοκαλί, που θα είναι τα χρώματα που θα πρωταγωνιστήσουν παντού στις τελετές -από τα νυφικά μπουκέτα μέχρι το art de la table της δεξίωσης. Άλλη μία ανερχόμενη τάση είναι τα metallics, ακόμα και σε νυφικά!

Κοινωνική ευθύνη

Η βιομηχανία των γάμων δεν θα μπορούσε να μείνει έξω από την τάση που θέλει κάθε επιλογή μας να αποδεικνύει το σεβασμό απέναντι στο περιβάλλον, την αειφορία αλλά και τους συνανθρώπους μας. Έτσι, έρχονται στη μόδα τα νυφικά από οργανικά υφάσματα, τα βιολογικά μενού στις δεξιώσεις και οι τελετές χωρίς καθόλου πλαστικό -όπως θα είναι ο γάμος της πριγκίπισσας Ευγενίας της Υόρκης τον ερχόμενο Οκτώβριο. Επίσης, οι μελλόνυμφοι αναμένεται να ακολουθήσουν το παράδειγμα πολλών celebrities που ζήτησαν από τους καλεσμένους τους να κάνουν δωρεές σε κοινωφελή ιδρύματα αντί για γαμήλια δώρα.

Γάμος high technology

Ήδη πολλά ζευγάρια επιστρατεύουν ακόμα και drones προκειμένου ο γάμος τους να αποτυπωθεί με τις πιο εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο. Οι διοργανώτριες εταιρείες στρέφονται όλο και περισσότερο στις νέες τεχνολογίες για να προσφέρουν στους πελάτες τους μια πραγματικά μοναδική εμπειρία.

Προ-γαμήλιο ταξίδι

Φαίνεται πως όλο και περισσότερα ζευγάρια προτιμούν να κάνουν το ταξίδι του μέλιτος πριν από την τελετή του γάμου και όχι αμέσως μετά, όπως συνηθίζεται. Ο λόγος είναι ότι πλέον, ένας γάμος συνοδεύεται από πολλά έξοδα και οι μελλόνυμφοι προτιμούν να κάνουν τις διακοπές τους όσο έχουν ακόμα κάποια χρήματα στο πορτοφόλι τους!