Μακιγιάζ Άνοιξη Καλοκαίρι 2015

Μακιγιάζ άνοιξη καλοκαίρι 2015 και οι νέες τάσεις από τις πασαρέλες έφτασαν και επηρεάζουν την διάθεση μας θετικά. Έντονα χρώματα ματιών αλλά και χειλιών, μελετημένα να δημιουργούν το ιδανικό contrast με το καλοκαιρινό μας μαύρισμα. Ποια από μας δεν θα τολμούσε να δοκιμάσει, σε μια καλοκαιρινή έξοδο ένα κοραλί, εντυπωσιακό φόρεμα με την ίδια απόχρωση κραγιόν (juicy orange-Χείλη να τα πιεις στο ποτήρι) και με μάτια βαμμένα σε μπλε electric , για σκεφτείτε λίγο.. Θεές! ειδικά αν έχουμε καταφέρει να αποκτήσουμε και αυτήν την ηλιοκαμμένη επιδερμίδα.
Ας  δούμε αναλυτικά όλες τις νέες τάσεις του μακιγιάζ άνοιξη καλοκαίρι 2015, αν και εγώ προσωπικά, όπως θα καταλάβατε ξεχώρισα ήδη τις αγαπημένες μου, σειρά σας τώρα!!

Bronze επιδερμίδα & natural μακιγιάζ

woman-oclock-φυσικο-μακιγιαζ-καλοκαιρι-2015
Οι make up artists στο fashion week, είδαμε να δίνουν περισσότερη έμφαση στη φυσική αλλά μπρούτζινη επιδερμίδα.

Ματ κραγιόν

woman-oclock-κραγιον-καλοκαιρ1ι-2015woman-oclock-κραγιον2-καλοκαιρι-2015

Μακιγιάζ άνοιξη καλοκαίρι 2015 και κατά κύριο λόγο θα φορεθούν τα ματ κραγιόν. Τα χείλη έχουν έντονα χρώματα που τείνουν να κοκκινίζουν αλλά και ζωηρά χρώματα όπως ροζ, φούξια και κοραλί.

60s eyes

woman-oclock-βλεφαριδες-καλοκαιρι-2015
Εκφραστικά μάτια εμπνευσμένα από τη Twiggy με έντονες γυριστές, βλεφαρίδες, που έχουν την τάση να κολλάνε μεταξύ τους, είναι μέσα στις δημοφιλέστερες τάσεις της σεζόν.

Μπλε electric eyeliner και σκιά

woman-oclock-μπλε-ματια-καλοκαιρι-2015 woman-oclock-μπλε-ματια2-καλοκαιρι-2015

Φωτεινά και έντονα μπλε μάτια εμφανίστηκαn στο catwalks. Από τα πιο ωραία Μακιγιάζ άνοιξη καλοκαίρι 2015. Το μπλε χρώμα δίνει μια εναλλακτική λύση για όλους όσους τους αρέσει και το μοβ, αρκεί να πάρετε ένα μπλε προς το μοβ.

Pierced Eyebrows

Top trend για στο φετινό Μακιγιάζ άνοιξη καλοκαίρι 2015 εκτός από τα έντονα φαρδιά φρύδια, βλέπουμε  το  piercing. Πολλαπλά τρυπήματα στα φρύδια, στολισμένα με ασημένια κρικάκια, διχάζουν την κοινή γνώμη.. Υπερβολή ή έκφραση, εσείς τι λέτε?  Δείτε τις παρακάτω εικόνες:

woman-oclock-μακιγιαζ-piercing-καλοκαιρι-2015woman-oclock-φρυδια-καλοκαιρι-2015 woman-oclock-φρυδια2-καλοκαιρι-2015

Bold eyeliner

woman-oclock-eyeliner-καλοκαιρι-2015

Έντονο μαύρο eyeliner προστάζει η μόδα στο μακιγιάζ άνοιξη καλοκαίρι 2015, ενώ δεν υπάρχουν περιορισμοί στο σχήμα. Ξεχωρίσαμε ανάμεσα από τα πολλά στιλ τα δύο καλύτερα:

Geisha eyeliner: Tραβηγμένη, ανοδική γραμμή που κάνει τα μάτια να μοιάζουν σκιστά.

Double lines: Αριστοκρατικές διπλές γραμμές eyeliner, για να δείχνουν μεγαλύτερα τα μάτια σας

Λευκό μολύβι

woman-oclock-λευκο-καλοκαιρι-2015

Δοκιμάστε να φωτίσετε το βλέμμα σας με λευκό ή ivory μολύβι ματιών.. Άκρως καλοκαιρινό trend που ξεχωρίζει.