6 Τρόποι να Βάλεις το Χρώμα Marsala στη Ζωή σου!

Χρωμα Μαρσαλα (Marsala).. και πως να βάλεις αυτό το νέο trend στη ζωη σου. Δες παρακάτω 6 τρόπους που θα σου λύσουν κάθε απορία.

Το χρώμα Μαρσάλα ήρθε στη μόδα τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015 και έχει σκοπό θα παραμείνει για όλο το 2015 plus…..
Είναι εμπνευσμένο από το βαθύ κόκκινο κρασί Marsala και πολλές cellebrities το έχουν είδη προτιμήσει σε ρούχα και μακιγιάζ για τις επίσημες εμφανίσεις τους. Το χρωμα Μαρσαλα όμως, ως ένα χρώμα κλασσικό, γήινο και συμβατικό περνάει σε άλλη διάσταση και χρησιμοποιείται πλέον παντού… από το χρώμα των μαλλιών έως και τη διακόσμηση σπιτιού ή γραφείου.

Δείτε τους 6 τρόπους να βάλετε το χρώμα Marsala στη ζωή σας!

χρωμα-μαρσαλα-ρουχα-για-το-γραφειο--womanoclock

To Χρώμα Μαρσάλα στο Γραφείο. Φόρεσέ το ή χρησιμοποίησέ το για τα έπιπλα και τη διακόσμηση του γραφείου σου. Το χρώμα αυτό ταιριάζει απόλυτα στη σοβαρότητα του γραφείου και στην επαγγελματική σου εμφάνιση!

μακιγιαζ-χρωμα-μαρσαλα-womanoclock

Το Χρώμα Μαρσάλα για το μακιγιάζ σου αν ανήκεις στα θερμά χρώματα. Είναι ιδανικό για τα μάτια (ειδικά αν έχεις πράσινo ή καφέ χρώμα ματιών) αλλά και τα χείλη. Αν θέλεις ένα γήινο πρωινό μακιγιάζ βάψε μόνο τα μάτια σου απαλά με το marsala, αν θέλεις ένα ήπιο βραδινό βάλε το χρώμα στα χείλη σου και κράτα τα μάτια σε απαλούς τόνους ενώ αν θέλεις ένα έντονο μακιγιάζ βάψε μάτια και χείλη. Μην ξεχνάμε πάντα το υπέροχο χρώμα marsala στα νύχια για όλες τις ώρες!

χρωμα-μαλλιων-μαρσαλα-womanoclock
Το χρώμα marsala στα μαλλιά σου. Θεωρείτε ένα υπέροχο και θερμό χρώμα μαλλιών για το 2015. Αν επιθυμείς μία αλλαγή, ενώ ήδη βρίσκεσαι σε ζεστούς καστανούς ή κόκκινους τόνους κάνε τη διαφορά με το χρώμα μαρσάλα!

street-style-χρωμα-μαρσαλα-womanoclock

Το χρώμα Μαρσάλα σε street styles.
Βάλε το total marsala στην καθημερινότητά σου!

φορεμα-χρωμα-μαρσαλα-womanoclock

Το χρώμα Μαρσάλα στις επίσημες εμφανίσεις σου. Αν είσαι κουμπάρα, αδερφή, μαμά ή απλώς καλεσμένη σε γάμο…. ένα φόρεμα marsala επίσημο ή πιο χαλαρό είναι το ιδανικό fashion item για να είσαι, όσο χρειάζεται… εντυπωσιακή και υπέροχη!

διακοσμηση-σπιτιου-χρωμα-μαρσαλα-womanoclock

Το χρώμα Marsala στη διακόσμηση του σπιτιού. Κάθε εποχή ζητάμε αλλαγές στη διακόσμηση του σπιτιού μας για να ανεβάσουμε τη διάθεσή μας. Αυτή την εποχή χρησιμοποίησε το χρώμα marsala σε μικρές λεπτομέρειες (πχ μαξιλάρια, επιτραπέζια φωτιστικά κτλ), κουρτίνες, σεντόνια… ή φτιάξε μόνο μια γωνιά για σένα μέσα στο σπίτι που να έχει αποκλειστικά αυτό το χρώμα!