Απόκτησε Απαλά και Sexy Πόδια για το Καλοκαίρι

Πως να αποκτησεις τελεια ποδια, απαλά και super sexy με 5 απλά tips εκτός της γυμναστικής.
Ο υδράργυρος αρχίζει ν’ανεβαίνει επικίνδυνα, φωνάζοντας ότι το καλοκαιράκι είναι εδώ για να πετάξουμε τα περιττά ρούχα και να βγούμε αν όχι με τα μαγιό μας τότε σίγουρα με ημίγυμνα πόδια…… Για να μην είστε λοιπόν απροετοίμαστες είναι μια ευκαιρία να ακολουθήσετε μερικές απλές συμβουλές για τέλεια, απαλά και σούπερ sexy πόδια για το καλοκαίρι.

Στο Μπάνιο
Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για την εξωτερική περιποίηση του δέρματος από ένα ζεστό και σωστό μπάνιο. Σίγουρα δεν έχεις το χρόνο κάθε μέρα να κάνεις ένα αφρόλουτρο με άλατα αλλά ακόμα και στο ντους το επίμονο μασάζ με το κατάλληλο σφουγγάρι στις προβληματικές περιοχές από κυτταρίτιδα αλλά και η απολέπιση σε όλο το σώμα είναι πολύ σημαντικά στάδια. Μασάζ στις προβληματικές περιοχές μπορείς να κάνεις κάθε ημέρα για να κυκλοφορεί σωστά το αίμα. Απολέπιση κάθε 3 ημέρες περίπου στις οποίες θα συμπεριλάβεις και την απολέπιση του πέλματος των ποδιών σου.
Για εκπληκτικά απαλό αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε το φυσικό πίλινγκ με ελαιόλαδο.
Tip: πριν βρεις από το ντους άσε κρύο νερό να τρέξει σε όλο σου το σώμα για μισό με ένα λεπτό. Θα σφίξει το δέρμα σου ενώ θα σε τονώσει και θα σου δώσει απίστευτη ενέργεια καθώς κάνει το αίμα να κυκλοφορεί σαν τρελό!

πως να αποκτησεις τελεια ποδιαΑποτρίχωση ΤΩΡΑ!
Ξυράφι, Κερί ή laser! Αν είδη έχεις ξεκινήσει laser αποτρίχωση σίγουρα βγήκες από μεγάλο κόπο αλλά ως γνωστόν το καλοκαίρι δεν μπορείς να κάνεις συνεδρίες οπότε ακολούθησε τη συμβουλή του δερματολόγου σου για την αποτρίχωση σου το καλοκαίρι. Αν χρησιμοποιείς ξυράφι, το καλοκαίρι φρόντισε πάντα να είναι καλό και σχετικά καινούργιο, μην το χρησιμοποιείς περισσότερο από 5 φορές και να είσαι αρκετά προσεχτική στις κινήσεις σου.. γιατί αν μη τι άλλο, είναι καλοκαίρι και τα πόδια σου θα είναι στο επίκεντρο. Επίσης, το ξύρισμα να γίνεται μετά την απολέπιση του δέρματος και προς το τέλος της διαδικασίας του ντους ώστε να έχουν ανοίξει καλά οι πόροι σου.

Καθημερινή Σύσφιξη και βαθιά Ενυδάτωση
Χρησιμοποίησε μία συσφικτική λοσιόν γιατί -ας το παραδεχτούμε- θα σε βοηθήσει έστω και λίγο. Θα σου χαρίσει τουλάχιστον μία τόνωση στα πόδια και άμεσα θα τα νιώσεις πιο σφιχτά.
Το δέρμα μας έχει τόση ανάγκη από υγρασία! Το καλοκαίρι χρησιμοποίησε την πιο λιπαρή σου λοσιόν (τύπου butter cream) ή ακόμα και ενυδατικά λάδια που θα βοηθήσουν το δέρμα σου να είναι λείο και λαμπερό

Τεχνητό μαύρισμα για χρυσαφένιο δέρμα
Πως να αποκτησεις τελεια ποδια χωρίς λίγο μαύρισμα και shimmer; Αφού πέρασες τα στάδια της καθημερινής περιποίησης είναι καιρός να αποκτήσεις χρυσαφένιο δέρμα με… τεχνητό μαύρισμα. Αν αυτό δεν το κάνεις σε ένα ινστιτούτο υπάρχει και ο απλός τρόπος για το σπίτι άμεσα και γρήγορα. Διάλεξε το κατάλληλο προϊόν και μπες στη δράση
Tip: Μπορείς να επιλέξεις κρέμες μαυρίσματος για το πρόσωπο και το σώμα που τις ανακατεύεις με τη δική σου ενυδατική λοσιόν ή κρέμα νυκτός και μαυρίζεις σιγά σιγά – νύχτα με τη νύχτα. Έτσι κανείς δε θα καταλάβει τη διαφορά!

Κάλυψε τις ατέλειεςπως να αποκτησεις τελεια ποδια
Αν έχεις κηλίδες, ραγάδες ή ευρυαγγείες που θέλεις να καλύψειες, χρησιμοποίησε ένα concealer ή make up, τοπικά στα πόδια σου και κατά προτίμηση με αντηλιακό.

Extra tips: Να πίνεις πολύ νερό για να ενυδατώνεσαι και να τονόνεις τον οργανισμό σου καθημερινά με μία βιταμινούλα C. H βιταμίνη C που όπως σίγουρα ξέρεις θα βρεις στα πορτοκάλια, πρέπει να περιλαμβάνεται στην καθημερινότητα σου μιας και βοηθάει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, πράγμα που σημαίνει ότι αποφεύγεις κιρσούς και τα πόδια σου δείχνουν πιο τέλεια από ποτέ!
Η γυμναστική είναι αυτή που θα σου δώσει το τέλειο αποτέλεσμα σε συνδυασμό με όλα τα προηγούμενα. Αν το έχεις στο πρόγραμμα, κάντο τώρα!

Τώρα γνωρίζεις πως να αποκτησεις τελεια ποδια για το καλοκαιρι!