Το Σωστό μακιγιαζ για να δειχνουν τα ματια μεγαλυτερα

Υπάρχουν πολλές συμβουλές μακιγιαζ για να δειχνουν τα ματια μεγαλυτερα. Σίγουρα θα έχετε ακούσει για τη χρήση των φωτεινών και σκούρων σκιών, των απαλών χρωμάτων και των λευκών μολυβιών που ανοίγουν το βλέμμα και σαφώς είναι πολύ σωστά tips. Για να πετύχετε το τέλειο αποτέλεσμα, θα πρέπει να συνδυάσετε όλα αυτά, χρησιμοποιώντας σωστά τις αποχρώσεις, τις σωστές τεχνικές και τον τέλειο καμβά που είναι το πρόσωπο σας.

Σήμερα θα μοιραστώ μαζί σας μερικές έξυπνες τεχνικές  μακιγιαζ για να δειχνουν τα ματια μεγαλυτερα.

Φωτεινές σκιές
Εφαρμόστε φωτεινές σκιές ματιών, με σατινέ φινίρισμα και λάμψη στο καπάκι για να αντανακλά το φως (λευκό, ιβουάρ, ροδακινί, μπεζ, απαλό ροζ, χρυσό, ασήμι). Θα πρέπει να εφαρμόσετε σε όλο το καπάκι, ειδικά στην εσωτερική γωνία (κόγχη του ματιού), δημιουργώντας φωτεινό βλέμμα, που δώσει την ψευδαίσθηση του μεγάλου.  Αν έχετε νεανικό δέρμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περλέ αποχρώσεις και αν έχετε ώριμο δέρμα, θα πρέπει να επιμείνετε σε ένα σατινέ φινίρισμα. Αποφύγετε τις σκιές λάμψης, καθώς έχουν την τάση να τονίζουν τα μικρά μάτια.

 μακιγιαζ για να δειχνουν τα ματια μεγαλυτεραΣκούρες Σκιές
Εφαρμόστε σκούρες σκιές στο εξωτερικό μέρος του ματιού. Το μακιγιάζ των ματιών για τα μικρά μάτια με την τεχνική της σκίασης, θα πρέπει να επικεντρωθεί στην εξωτερική γωνία των ματιών σε σχήμα πλάγιου V, αν το κόκαλο του φρυδιού είναι αρκετά ευρύχωρο. Τραβήξτε το χρώμα μόνο από την εξωτερική γωνία του ματιού και προς τα έξω.

Χρησιμοποιείστε μία καφέ η μαύρη ημιδιάφανη σκιά κάτω από τη  γραμμή των βλεφαρίδων. Εφαρμόστε στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων (μόνο στην εξωτερική γωνία του ματιού). Ποτέ μην πάτε πέρα από το κέντρο της κόρης και προς το εσωτερικό,  αυτό θα μικρύνει τα μάτια σας και θα σκοτεινιάσει το βλέμμα!

Eyeliner & Μολύβι
Εφαρμόστε λεπτή γραμμή eyeliner στο κινητό βλέφαρο, τραβώντας λίγο πέρα από τα όρια του ματιού.
Χρησιμοποιήστε ένα μπεζ ή λευκό μολύβι ματιών στο εσωτερικό, για να φωτιστούν τα μάτια και να φαίνονται μεγαλύτερα.

Γυρίστε τις βλεφαρίδες σας
Απλώστε μάσκαρα στις βλεφαρίδες μόνο κορυφή, εστιάζοντας στο κέντρο και λιγότερο στο πλάι. Χρησιμοποιήστε ψεύτικες βλεφαρίδες για να κάνουν τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα

Σχηματίστε σωστά τα φρύδια σας.
Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να απευθυνθείτε σε έναν ειδικό, ο σωστός σχηματισμός των ματιών είναι απαραίτητος.

Απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σας
Μετά το σχηματισμό των φρυδιών, σύμφωνα με το σχήμα του προσώπου και των ματιών, μπορούμε να προχωρήσουμε στο δέρμα. Για να κάνετε τα μάτια να ξεχωρίζουν, θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα τέλειο φωτεινό πρόσωπο, απαλλαγμένο από μαύρους κύκλους. Με το κατάλληλο προϊόν κρύψτε τους μαύρους κύκλους.