Έχεις μικρά χείλη; Υπάρχει τρόπος να δείχνουν μεγαλύτερα!

Έχεις μικρά χείλη, δεν έγινε και τίποτα. Μάθε να αγαπάς τις ατέλειές σου και προσπάθησε να αναδεικνύεις τα δυνατά σου σημεία, κάνοντας τα αδύναμα να χάνονται… Τα μικρά χείλη, δεν τόσο άσχημα όσο νομίζεις. Και εκτός από αυτό, υπάρχει τρόπος να τα κάνεις να δείχνουν μεγαλύτερα!

Με φυσικό τρόπο, που δεν είναι άλλος από το μολύβι χειλιών, το κραγιόν και το lip gloss σου. Κάνε Contouring στα χείλη! Είναι πολύ πιο εύκολο από ότι στο πρόσωπο, και κάνει τα χείλη σου να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο ζουμερά!

Πως θα το κάνεις; Ανάλογα με το τι κραγιόν έχεις επιλέξει, θα έχεις φροντίσει να έχεις το ανάλογο μολύβι (επέλεξε το μολύβι να είναι ένα με δύο τόνους πιο σκούρο από το κραγιόν σου ) και lip gloss. Ξεκινάς με το μολύβι κάνοντας το περίγραμμα (μπορείς να ξεφύγεις ελάχιστα έξω από τα χείλη σου, με προσοχή μην φαίνεσαι σαν κλόουν!).

Στην συνέχεια, θα απλώσεις με ένα πινέλο χειλιών στα πλάγια τον χειλιών, αφήνοντας την μέση κενή, μετά θα προσθέσεις ταμποναριστά το κραγιόν και στο τέλος λίγο lip gloss στην μέση των χειλιών μόνο! Δεν είναι καθόλου δύσκολο, δοκίμασέ το στο σπίτι μέχρι να το πετύχεις και θα δεις πως τα χείλη σου θα δείξουν πιο σαρκώδη από το φυσικό τους!

FOLLOWME.GR