Τα Πρώτα στη Λίστα “Ronze” Χρώματα Μαλλιών

Η νέα τάση στα κόκκινα χρώματα μαλλιών τον τελευταίο χρόνο είναι το ronze που είναι μία σύμπτυξη των λέξεων red (κόκκινο) και bronze (καφέ-χρυσαφί). Το ρονζε χρωμα μαλλιων, ξεφεύγει από τα συνηθισμένα και φέρνει τα bold κόκκινα/χάλκινα μαλλιά σε αποχρώσεις που είναι πιο ήπιες και πιο φυσικές. Δεν είναι τυχαίο που του έχουν δώσει ψήφο εμπιστοσύνης πολλές celebrities και έχουν το ronze ως σήμα κατατεθέν στην εμφάνισή τους. Ακόμα, αυτή τη σεζόν (2015-2016) είδαμε αυτή τη σύμπτυξη χρωμάτων (με βάση το χάλκινο βέβαια, που θα μας απασχολήσει πολύ αυτή και την επόμενη σεζόν) και στις προτάσεις των γνωστών εταιριών Schwarzkopf και L’Oreal.

Αν σκέφτεσαι μία αλλαγή προ των πυλών…, το ronze είναι μία δυναμική επιλογή για να είσαι bold χωρίς να χάσεις κάτι από τη φυσικότητά σου.
Το βασικότερο είναι ότι το ρονζε χρωμα μαλλιων κολακεύει τόσο τους θερμούς όσο και τα ψυχρούς τύπους δέρματος καθώς οι τόνοι και οι αποχρώσεις του διαθέτουν μεγάλη γκάμα.
Τέλος, καλό είναι να γνωρίζεις ότι το ρονζε χρωμα μαλλιων μπορεί να επιτευχθεί είτε με μίξη χρωμάτων για ένα ομοιόμορφο χρώμα που να ταιριάζει στον τύπο του δέρματός σου, είτε επιτυγχάνεται με μπαλαγιάζ που θα δώσει στην κοκκινωπή βάση σου bronze αιθέριες αποχρώσεις.

Παρακάτω θα δεις τα αγαπημένα μας ronze χρώματα μαλλιών στις Celebrities

Jessica Chastain - ρονζε χρωμα μαλλιων
Jessica Chastain – Ronze Hair Color
Amy Adams - ρονζε χρωμα μαλλιων
Amy Adams – Ronze Hair
Julianne Moore - ρονζε χρωμα μαλλιων
Julianne Moore – Ronze Hair Color
Isla Fisher - Ronze Hair Color
Isla Fisher – Ronze Hair Color