Ψάχνεσαι να κάνεις τις νέες τάσεις του Μπαλαγιάζ στα Μαλλιά σου;

φυσικές αποχρώσεις μαλλιών καλοκαίρι 2017

Επειδή όλες ψαχνόμαστε για τα ωραιότερα και πιο φυσικά χρώματα στα μαλλιά μας, το μπαλαγιάζ είναι η πιο διαδεδομένη τεχνική των τελευταίων ετών που παραμένει στις τάσεις και αυτό το καλοκαίρι 2018. Δεν θέλουμε να αλλάξει αυτό με τίποτα… και πάντα ψάχνουμε για τις τελευταίες τάσεις πάνω σε αυτή την τεχνική. Τις απαντήσεις για τις τεχνικές balayage 2018 μας δίνει η hair expert Nicole Karagianni όπου μπορείς να την ακολουθήσεις και στο instagram εδώ:

https://www.instagram.com/nicolekaragiann1/

Balayage:

μια από τις πιο διαδεδομένες τεχνικές των τελευταίων χρόνων. Γεννημένη στη Γαλλία στις δεκαετίες 60s -70s, συνεχίζει και φέτος να είναι μέσα στις πιο hot τάσεις και επιλογές.

Η διαδικασία του ποικίλει ανάλογα με το μήκος και το επιθυμητό αποτέλεσμα, λέμε “αντίο” στη ρίζα που φαίνεται όσο μακραίνουν τα μαλλιά καθώς και όταν δεν υπάρχει χρόνος και οικονομική ευχέρεια για συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο.

Είναι μια τεχνική “freehand”. Το χρώμα απλώνεται με το χέρι και όχι με τον κλασικό τρόπο (αλουμινόχαρτα). Περνιέται στη τρίχα με κοφτές κινήσεις χωρίς να την ποτίζει. Μπορεί να γίνει σε βαμμένα ή φυσικά μαλλιά… ιδιαίτερη προσοχή δίνουμε στα ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Κάθε χρόνο έχουμε αλλαγή στις αποχρώσεις και στην ένταση των χρωμάτων. Φέτος λοιπόν, κλέβουν την παράσταση οι πιο χρυσές αποχρώσεις, οι silver (grey balayage) και σοκολατί προς caramel!

Flamboyage:

Από τις πιο νέες τεχνικές στο χώρο της μόδας είναι ένας συνδυασμός του ombre και balayage για ένα πιο natural και λαμπερό αποτέλεσμα..μια μικρή χρωματική παρέμβαση που δεν φαίνεται με τίποτα ξένη στο μάτι!

 

 

https://www.instagram.com/p/Bf7nyYRAPjZ/?taken-by=nicolekaragiann1

 

https://www.instagram.com/p/BVchTYjgxV4/

 

https://www.instagram.com/p/BYfbvr9AHDj/

 

https://www.instagram.com/p/BbUFzKVATYx/

 

https://www.instagram.com/p/Biot37YAxrx/?taken-by=nicolekaragiann1