Φτιάξε Παλέτες με τα Παλιά Μισοτελειωμένα Κραγιόν σου!

Αυτό είναι ένα άρθρο που πρέπει να διαβάσουμε όλες οι γυναίκες, δηλαδή όσες έχουμε πάθος με τα καλλυντικά. Καθαρίζοντας πριν μερικές μέρες το νεσεσέρ μου διαπίστωσα ότι πρέπει να πετάξω πολλά πράγματα από κει μέσα. Η οικονομική μου όμως κατάσταση και η αγάπη  για τα κραγιόν (ακόμα και αυτά που έχουν τελειώσει εντελώς) στάθηκαν εμπόδιο. Τελικά δεν πέταξα τίποτα, αντιθέτως βρέθηκα με μία υπέροχη καινούργια παλέτα με απίθανα χρώματα κραγιόν που δεν την αλλάζω με τίποτα!

φτιαξε-παλετες-με-κραγιονΣήμερα θα σας δείξω, πως με τα παλιά, αγαπημένα σας, μισοτελειωμένα χρώματα κραγιόν, μπορείτε να φτιάξετε παλέτες χωρίς να πετάξετε τίποτα.

Τι θα χρειαστείτε για τις παλετες κραγιον:
1 κενή παλέτα, 1 κουτάλι της σούπας, 1 μαχαίρι, 1 κερί

Πριν ξεκινήσετε θα πρέπει να αγοράστε μία κενή παλέτα κραγιόν ή ακόμα και σκιών. Θα τη βρείτε σε καταστήματα για επαγγελματίες make up artists.

φτιαξε-παλετες-με-κραγιον-womanoclock-4

Τώρα πάρτε όλα τα μισοτελειωμένα κραγιόν σας και με ένα μαχαίρι αφαιρέστε τα από τη βάση. Σε ένα κουτάλι της σούπας, βάλτε ανά χρώμα τα κραγιόν και ζεστάνετε τα στο αναμμένο κερί μέχρι να λιώσουν. Προσεκτικά αδειάστε τα λιωμένα κραγιόν σε μία μία θήκη της παλέτας. Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη και οι παλετες κραγιον φανταστικές!!

φτιαξε-παλετες-με-κραγιον-womanoclock