Μάρτης | Ο πιο εύκολος τρόπος για να φτιάξεις το δικό σου DIY μαρτάκι!

Έλα πιο κοντά στο αγαπημένο έθιμο, φτιάχνοντας μόνη σου το δημοφιλές βραχιολάκι!

Ακόμα ένας φετινός χειμώνας έφτασε στο τέλος του και ο ερχομός της άνοιξης δεν παύει να μας γεμίζει χαρά, αισιοδοξία και θετική ενέργεια! Ο Μάρτης επιτέλους είναι εδώ και εσύ, πιστή στις παραδόσεις αλλά και στο trend που επιβάλλει τα τελευταία χρόνια η δυναμική επαναφορά του βραχιολιού της άνοιξης, πρέπει να φτιάξεις το δικό σου «μαρτάκι» από σήμερα κιόλας, που θα στολίσει το χέρι σου για ολόκληρο το μήνα.

Παλαιότερα, στις απαρχές του εθίμου, τα παιδιά ήταν εκείνα που φορούσαν κυρίως τον «Μάρτη», από την αρχή έως το τέλος του μήνα -οπότε το πετούσαν σε τριανταφυλλιές για χτίσουν με αυτό τις φωλιές τους τα πουλιά- , με σκοπό να «προστατευτούν» από τον ήλιο. Πλέον, το έθιμο αναβιώνει για τα καλά, και κάνει αυτή τη μέρα ξεχωριστή και άκρως διασκεδαστική, ειδικά αν θελήσεις να κατασκευάσεις το βραχιολάκι αυτό μόνη σου, με τα παιδιά σου ή με τις φίλες σου!

Πώς θα γίνει αυτό; Παρακάτω, σου έχουμε τον πιο εύκολο τρόπο για να φτιάξεις τον DIY «Μάρτη», που θα κοσμήσει το χέρι σου το μήνα αυτό -και όχι μόνο- άμεσα, γρήγορα και προπάντων οικονομικά, μιας και το μόνο που θα χρειαστείς είναι… δύο κλωστές! Καλή άνοιξη!

Μάρτης: Πώς φτιάχνεται το βραχιολάκι;