Δες Πρώτη τα 7 Top Trends του Μακιγιαζ Ανοιξη Καλοκαιρι 2016

Οι πασαρέλες μίλησαν για ακόμα μία φορά για τις πιο hot τάσεις στο μακιγιαζ ανοιξη καλοκαιρι 2016. Μας παρουσίασαν νέα συναρπαστικά trends, στα χρώματα της μόδας, των μαλλιών και του μακιγιάζ. Άνοιξη καλοκαίρι 2016 και οι τάσεις του μακιγιάζ είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες για τις γυναίκες που τους αρέσει να βάφονται. Επειδή αυτήν την εποχή όλοι οι επαγγελματίες make up artist, προτείνουν ένα αψεγάδιαστο και ελαφρύ δέρμα, το βάρος πέφτει στα έντονα χρώματα στα μάτια και τα χείλη. Κρατήστε στο δέρμα σας φυσικό προσθέτοντας μόνο bronze λάμψη στα ζυγωματικά σας και βάψτε έντονα μάτια και χείλη. Οι τοπ τάσεις του μακιγιαζ 2016 για το καλοκαίρι αγαπάνε τα neon χρώματα και τις ιριδίζουσες σκιές. Πάρτε μια μικρή γεύση από τις σημαντικότερες τάσεις του μακιγιαζ ανοιξη καλοκαιρι 2016.

Trend#1 Bronze μεταλλικές λάμψεις

μακιγιαζ ανοιξη καλοκαιρι 2016

Η νούμερο ένα τάση στο μακιγιαζ ανοιξη καλοκαίρι 2016, είναι οι φυσικές γυαλάδες του προσώπου σε γήινες αποχρώσεις. Όπως αναφέραμε και προηγουμένως είναι σημαντικό να αποφεύγουμε το καλοκαίρι να  τα βαριά προϊόντα στο πρόσωπό μας. Ο Tommy Hilfinger μας έδειξε πως να έχουμε ένα όμορφο ηλιοκαμένο πρόσωπο με τα κατάλληλα προϊόντα μακιγιάζ.
Οι Κορυφαίες Τάσεις στα Μαλλιά 2016 – Άνοιξη Καλοκαίρι

Trend#2 Γαλαζοπράσινο χρώμα στα μάτια(aquamarine)μακιγιαζ-2016-ανοιξη-καλοκαιρι-9

μακιγιαζ ανοιξη καλοκαιρι 2016-8

Τα γαλοζοπράσινα μάτια είναι όσο τολμηρά θέλετε για το καλοκαιρινό μακιγιάζ 2016. Σκιές ή μολύβια, σε μεταλλικές ή ματ υφές θα χαρίσουν στο πρόσωπό σας το απόλυτο καλοκαιρινό μακιγιάζ 2016. Monique Lhuille, Jill Stewart, Karen walker, Hugo Boss, Marc Jacobs, Diane Vog Fustenberg επέλεξαν το aquamarine χρώμα.
Trend#3 Σκιές και Eyeliners με χρώμαμακιγιαζ-2016-ανοιξη-καλοκαιρι-7 μακιγιαζ-καλοκαιρι-2016-14

Τραβήξτε τα βλέμματα με έντονα βαμμένα ματιά, με νέα χρώματα που θα εισβάλουν στη καθημερινότητα μας το καλοκαίρι,  λεβάντα, ροζ, λιλά, πράσινο, μόκα. Ο πιο cool τρόπος για να υποδεχτείτε αυτήν την τάση για το καλοκαίρι είναι να τα φορέσετε.

Trend#4 Νέον & Ματ Κραγιόν Άνοιξη Καλοκαίρι 2016

μακιγιαζ-2016-ανοιξη-καλοκαιρι-4 μακιγιαζ-2016-ανοιξη-καλοκαιρι-5 μακιγιαζ-καλοκαιρι-2016-3

Τα Νέον χρώματα κραγιόν, είναι ακόμα μία συναρπαστική τάση του μακιγιαζ ανοιξη καλοκαιρι 2016. Κοραλί, πορτοκαλί, φούξια, βερικοκί, μοβ, αποχρώσεις κάνουν δίνουν πάθος στα χείλη  αυτήν τη σεζόν. Jeremy Scott και Michael Costello μας παροτρύνουν να φορέσουμε τα νέον κραγιόν το καλοκαίρι 2016, με πολύ ελαφρύ έως ανύπαρκτο μακιγιάζ.

μακιγιαζ-2016-ανοιξη-καλοκαιρι-1

 

Trend#5 Έντονα φρύδιαμακιγιαζ-2016-ανοιξη-καλοκαιρι-10

 

Trend#6 No makeup

μακιγιαζ-2016-ανοιξη-καλοκαιρι-16

No make up προτείνουν για το καλοκαίρι οι γκουρού του μακιγιάζ. Γυμνά χείλη με κραγιόν σε φυσικούς τόνους ή διάφανα lipsticks και προϊόντα highlighter στο πρόσωπο για φυσικό strobing.

Trend#7 Smokey Eyes

μακιγιαζ-2016-ανοιξη-καλοκαιρι-6

Αυτή η τάση δεν θυμάμαι να ήταν εκτός, σε καμία σεζόν εδώ και αρκετά χρόνια.

Λατρεύω να βλέπω και τα περίεργα μακιγιάζ που δεν λείπουν ποτέ από το του fashion week, για να δούμεεεε….

Μακιγιάζ Sci-fi

μακιγιαζ ανοιξη καλοκαιρι 2016-13

Το είδαμε και αυτό….Ένα μακιγιάζ από το μέλλον …

Twiggy’s eyes

μακιγιαζ-2016-καλοκαιρι-15

Έντονες βλεφαρίδες, ψεύτικες η ζωγραφισμένες με eyeliner είδαμε στις collections του Lοuis Vuitton και Jeremy Scott.