Οι Κορυφαίες Τάσεις στα Μαλλιά 2016 – Άνοιξη Καλοκαίρι

Οι πρώτες τάσεις στα μαλλια 2016 καλοκαιρι, είναι πλέον στη διάθεση μας! Αν και λίγο νωρίς βέβαια, θα μοιραστούμε μαζί σας τις δημοφιλέστερες τάσεις στα μαλλιά για τη σεζόν άνοιξη καλοκαίρι 2016. Ως γνωστόν κάθε χρόνο οι κορυφαίοι σχεδιαστές μας παρουσιάζουν μέσα από τη μόδα, τα trends στα μαλλιά, μακιγιάζ νύχια κλπ. Η μόδα στα μαλλια άνοιξη καλοκαίρι 2016 θέλει τις γυναίκες κομψές, προσεγμένες και θηλυκές. Αρκετά διαφορετικά χτενίσματα, κουρέματα και tips, μας παρουσίασαν οι hairstylists, για να πειραματιστούμε το καλοκαίρι όσο μπορούμε.

Ίσια μαλλιά

μαλλια-καλοκαιρι-2016-10-womanoclock
Pamella Roland, Louis Vuitton, Issa

Αν είσαι fan των ίσιων μαλλιών, τότε η νέα σεζόν είναι με το μέρος σου. Κορυφαίοι σχεδιαστές πρότειναν για το καλοκαίρι, τα ίσια μαλλιά να είναι ανάλαφρα και φυσικά, χωρίς να χρησιμοποιήσετε θερμότητα (πρέσες, πιστολάκι) ή προϊόντα styling.

Κυματιστά Μαλλιά

μαλλια 2016 καλοκαιρι-13-womanoclock
Issa, Carolina Herrera

Μία ακόμα επιλογή για εσάς που αγαπάτε τα ίσια μαλλιά αλλά θέλετε και το «κάτι» διαφορετικό, είναι τα κυματιστά μαλλιά. Μία τάση που βλέπουμε τις τελευταίες σεζόν να είναι στην κορυφή.

Twisted Hairstyle (Στριφογυριστά)

μαλλια 2016 καλοκαιρι-15-womanoclock
Nicole Miller
μαλλια 2016 καλοκαιρι-2-womanoclock
Public school, Paul Smith, TanyaTaylor
μαλλια 2016 καλοκαιρι-1-womanoclock
BCBG Max Azria, Altuzarra

μαλλια-ανοιξη-καλοκαιρι-2016-8-womanoclock
Ο Paul Smith, Nicole Miller, TanyaTaylor, Altuzarra, δημιούργησαν αυτά τα εκπληκτικά χτενίσματα.  Ενδιαφέρουσα πρόταση για το καλοκαίρι 2016 τα twisted χτενίσματα στα μαλλιά. Αυτή η τεχνική πλεξίματος, ταιριάζει σε όλα σχεδόν τα χτενίσματα. Αφήστε κάτω τα μαλλιά σας και απλά στρίψτε τα. Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να πιάσετε τα μαλλιά σας μία ψηλή αλογοουρά, τους κότσους σας και τα trendy top knots. Άποψη μας; Τα στριφογυριστά μαλλιά είναι η νούμερο ένα τάση στα μαλλια 2016 καλοκαιρι.

Πιασμένα τα Μισά

μαλλια-καλοκαιρι-2016-12-womanoclock
Cushnie et Ochs, Altuzarra

Πιάστε τα μισά μαλλιά ! Αυτή είναι ακόμα μία πρόταση των Hairstylist, σε συνδυασμό με κάποιες άλλες τάσεις στα μαλλια άνοιξη καλοκαίρι 2016, όπως για παράδειγμα τα στριφογυριστά ή τα ίσια μαλλιά.

Double Ponytail

μαλλια-καλοκαιρι-2016-14-womanoclock
Channel

μαλλια-καλοκαιι-2016-womanoclock-1

Ο οίκος Chanel  παρουσίασε τις διπλές αλογοουρές και τράβηξε τα βλέμματα. Η διπλή αλογοουρά ήταν μία εκπληκτική ιδέα του Sam McKnight. Οι Δύο αλογοουρές βρίσκονται δεξιά και αριστερά του προσώπου, απλοϊκές ή συνοδευόμενες από κάποιο αξεσουάρ μαλλιών.

Το επόμενο trend είναι η χαμηλή αλογοουρά, λίγο αναβαθμισμένη θα λέγαμε. Δοκιμάστε κάποιο αξεσουάρ ή ένα περίτεχνο πιάσιμο και θα είστε μέσα στη μόδα.

Χαμηλή Αλογοουρά

μαλλια-ανοιξη-καλοκαιρι-2016-11-womanoclock
Oscar de la Renta, Nicholas K

Δες Πρώτη τα 7 Top Trends του Μακιγιαζ Ανοιξη Καλοκαιρι 2016

Πλεξούδες – Τώρα και με Χρώμα!

μαλλια-ανοιξη-καλοκαιρι-2016-5-womanoclock
Degen, Desigual

μαλλια-ανοιξη-καλοκαιρι-2016-6-womanoclock

Χαμηλός Κότσος

μαλλια-ανοιξη-καλοκαιρι-2016-9-womanoclock
Oscar de la Renta, Marchesa, Zac Posen

Το ιδανικό χτένισμα για μετά τη θάλασσα. Για όσες βαριούνται το styling και ψάχνουν ένα ωραίο και εύκολο χτένισμα για το καλοκαίρι.

Retro Χτενίσματα

μαλλια-ανοιξη-καλοκαιρι-2016-4-womanoclock
Betsey Johnson, Diane von Furstenberg

Η διαφορετικότητα ποτέ δεν λείπει από το fashion week. Τα Ρετροχτενίσματα μπορεί να μην είναι για όλη μέρα, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις μας βγάζουν ασπροπρόσωπες. Αξίζει λοιπόν να καταταγούν στα δημοφιλέστερα χτενίσματα στα μαλλια, καλοκαιρι 2016.

Αφέλειες για όλες…

μαλλια-ανοιξη-καλοκαιρι-2016-3-womanoclock
Bottega, Alexander Wang, Chloe
μαλλια-ανοιξη-καλοκαιρι-2016-7-womanoclock
Topshop, Rebecca Minkoff

Από τις βασικές τάσεις στα μαλλια ανοιξη καλοκαιρι 2016, είναι οι αφέλειες. Τις είδαμε από τους Bottega, Alexander Wang, Chloe, Topshop, Rebecca Minkoff, οι οποίοι μας έπεισαν για αυτήν την τάση. Ξεχάστε τις καλά ισιωμένες αφέλειες, η φετινή τάση απευθύνεται σε όλες μας και σε εσάς με τα ίσια μαλλιά και σε εσάς με τα σπαστά η σγουρά μαλλιά.

Wet look

μαλλια-καλοκαιι-2016-womanoclock

Ακανόνιστα Πιασμένα

μαλλια-καλοκαρι-2016-womanoclock