Ρεβεγιόν 2016: Tips για Υπέροχη Επιδερμίδα!

Οι μέρες πλησιάζουν κι εσύ θέλεις να ξεχωρίζεις εκείνο το βράδυ! Δώσε στην επιδερμίδα σου την λάμψη που του αξίζει με μερικές απλές συμβουλές!

ρεβεγιον-2016-τιπ-για-ομορφη-επιδερμιδα-2-womanoclock

1. Φρούτα και σαλάτες. Σ’ αρέσουν δε σ’ αρέσουν, πρέπει να τα καταναλώνεις έστω και με το ζόρι. Η σωστή διατροφή είναι ό,τι καλύτερο όχι μόνο για την επιδερμίδα σου αλλά για όλες τις λειτουργίες του οργανισμού. Επομένως, άρχισε να βάζεις στο μενού σου 5 μερίδες φρούτων και λαχανικών και θα δεις άμεσα αποτελέσματα στο δέρμα αλλά και… στο νούμερο του παντελονιού σου!

2. Νερό, νερό, νερό. Πίνε όσο αντέχεις και μην μπερδεύεις την κατανάλωση νερού με τους καφέδες διότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Ο καφές λειτουργεί διουρητικά με αποτέλεσμα να αφυδατώνεσαι. Επομένως δώσε στον οργανισμό σου αυτό το πολύτιμο στοιχείο της φύσης σε άφθονες ποσότητες. Ειδικά αν αποφασίσεις να το κάνεις σε μόνιμη βάση και όχι μόνο για το ρεβεγιόν, θα παρατηρήσεις ότι σταδιακά θα φύγουν ακόμη και οι λεπτές γραμμές έκφρασης γύρω από τα μάτια.

3. Καθαρισμός. Δεν έχει καμία σημασία αν βγαίνεις ή όχι από το σπίτι ούτε αν είσαι κουρασμένη. Ποτέ μα ποτέ δεν πρέπει να παραλείπεις τον βραδινό καθαρισμό. Θα σου πάρει μόλις 2 λεπτά από τη ζωή σου και θα αναζωογονήσει αμέσως το δέρμα σου.

4. Κρεμούλες. Αν είσαι στην δεκαετία των 20, μια κρέμα ημέρας και μία νύχτας είναι μια χαρά. Αν είσαι στα 30 πρέπει να χρησιμοποιείς και μια κρέμα ματιών. Δεν είναι απαραίτητο να ξοδέψεις μια περιουσία! Μπορείς να βρεις στο εμπόριο πολύ καλές και φαρμακευτικές κρέμες σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Μην ξεχνάς ότι υπάρχουν και ρεβεγιον-2016-τιπ-για-ομορφη-επιδερμιδα-1-womanoclockυπέροχα φυσικά καλλυντικά. Στο ινστιτούτο της Δήμητρας Γουλά, θα βρεις τα καλύτερα! Ρίξε μια ματιά εδώ και δεν θα χάσεις! www.dimitragoula.gr

5. Φτιάξε και καμιά μάσκα! Ευτυχώς εδώ έχουμε μαζέψει πολλές (και δοκιμασμένες) συνταγές που θα δώσουν στο δέρμα σου τα συστατικά που χρειάζεται για να εκπέμψει λάμψη και υγεία! Είναι εύκολες, κοστίζουν ελάχιστα και θα είναι φτιαγμένες από τα χεράκια σου!