Τι Χρωμα Κραγιον να Βαλω τις Γιορτές;

Οι διακοπές είναι κοντά και όλες έχουμε ξεκινήσει τις προετοιμασίες! Από ρούχα, παπούτσια, τα δώρα της πρωτοχρονιάς, το φαγητό, το γλυκό κλπ. Είναι ώρα λοιπόν να ασχοληθείτε και με το μακιγιάζ και συγκεκριμένα με το χρώμα των χειλιών. Τι χρωμα κραγιον να βαλω τις γιορτές; Λοιπόν, αν δεν είστε σίγουρες για το χρώμα του κραγιόν που είναι κατάλληλο για εσάς, εμείς θα σας βοηθήσουμε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Πώς? δείτε τα παρακάτω χρώματα κραγιόν που είναι τα top trends του χειμώνα 2016 και ακολουθήστε τις συμβουλές μας.

Μωβ

κραγιον-2016-χειμωνας-2-womanoclock

Εάν αισθάνεστε σέξι και ταυτόχρονα τολμηρή διαλέξτε ένα μωβ κραγιόν για τα χείλη σας.

Κόκκινο

τι χρωμα κραγιον να βαλω 3-womanoclock

Αν είστε του κλασικού και διαχρονικού, επιλέξτε το κόκκινο χρώμα. Μην ξεχνάτε ότι το κόκκινο είναι το χρώμα των εορτών και του Άγιου Βασίλη.. Για να βρείτε την ιδανική απόχρωση που ταιριάζει στην επιδερμίδα σας, δείτε εδώ

Γυαλιστερό Nude

κραγιον-2016-χειμωνας-womanoclock

Αν θέλετε φυσικό αποτέλεσμα, επιλέξτε γυμνά αλλά γυαλιστερά χείλη.

7 Top Ματ Κραγιόν της Αγοράς

 

Berry

κραγιον-2016-χειμωνας-1-womanoclock

Το νούμερο Ένα χρώμα του χειμώνα. Συμβουλή μου, ακόμα και αν επιλέξετε κάποιο άλλο χρώμα, ένα βυσσινί κραγιόν θα πρέπει να υπάρχει στο νεσεσέρ του μακιγιάζ σας.

Αποφασίσατε; Ντυθείτε βαφτείτε και κάντε μια βόλτα στο πλησιέστερο κατάστημα καλλυντικών. Ζητήστε από την υπάλληλο να σας δοκιμάσει το χρώμα που θέλετε για να είστε σίγουρες ότι βρήκατε τι ιδανικό κραγιόν για τις γιορτές!!

Κάνε το Κραγιόν σου πιο Σταθερό από Ποτέ!