Ανδρικα Δωρα για του Αγιου Βαλεντινου που Σίγουρα θα του Αρέσουν!

View Gallery 9 Photos

Συνεχίζουμε με ακόμα 9 ιδέες σε ανδρικα δωρα για του ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ για να προσφέρετε στον καλό σας!! Αυτά τα δώρα σίγουρα θα του αρέσουν και σίγουρα θα τα χρησιμοποιήσει χωρίς να μείνουνε ξεχασμένα και κλειδωμένα στη ντουλάπα του!

Το νούμερο 5 δεν είναι απλά ένα μπρελόκ, είναι ένα μπρελόκ με το κλειδί του σπιτιού σας.. Μπορείτε να του το δώσετε αρκεί να είστε σίγουρες πως είναι ο κατάλληλος για σας!! Μπορείτε επίσης να του κάνετε δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου ένα zippo αναπτήρα και να χαράξετε πάνω του ένα μήνυμα ή τα αρχικά σας. Το αγαπημένο του με μεγάλη διαφορά (το συστήνω ανεπιφύλακτα) σίγουρα θα γίνει το νούμερο 7 που είναι τα γάντια. Αυτά τα γάντια θα τα λατρέψει γιατί θα μπορεί να χειρίζεται το αγαπημένο του smartphone χωρίς να χρειάζεται να τα βγάζει.

Τώρα, ως προς τη θεματολογία του βιβλίου που βρίσκεται στο νούμερο 4, δεν χρειάζεται να περιοριστείτε μόνο στα σeξουαλικού και ερωτικού περιεχομένου, μπορεί να είναι και ένα λογοτεχνικό βιβλίο ή ένα βιβλίο που να έχει να κάνει με τη δουλειά του ή το χόμπι του.. Επίσης το δώρο νούμερο 1 το σετ περιποίησης και το 6 το άρωμα, είναι δώρα που θα επωφεληθείτε και εσείς, θα είναι πάντα καθαρός και μοσχομυρωδάτος…μμμμ!