Χτενίσματα… full in love για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ένα ανάλαφρο και όμορφο χτένισμα είναι ιδανικό για να αναδείξετε τον ρομαντισμό και την θηλυκότητα σας σε ένα ραντεβού, γάμο, βάφτιση, αλλά και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Επιλέξτε λοιπόν να κάνετε ένα εντυπωσιακό ρομαντικό χτένισμα σε κότσο, αλογοουρά, πλεξούδα, updo ή half up και εντυπωσιάστε τον σύντροφο σας, αλλά και τα πλήθη.

Μπορείτε μάλιστα να φτιάξετε και υπέροχους συνδυασμούς των βασικών αυτών hairstyles, βάζοντας την φαντασία σας να δημιουργήσει. Καλό θα είναι βέβαια να αποφύγετε τα μαλλιά χωρίς όγκο και τις αυστηρές χωρίστρες. Προτιμήστε κάτι φυσικό, νεανικό και παιχνιδιάρικο, όπως είναι τα μαλλιά με ανάλαφρες μπούκλες, διακοσμητική κορδέλα ή πλεξούδες.

Γιατί λοιπόν να τρέχετε στα κομμωτήρια και να κάνετε στυλιζαρισμένα χτενίσματα, τα οποία ενδέχεται να σας κάνουν να μοιάζετε μεγαλύτερη σε ηλικία, όταν μπορείτε να κάνετε ένα μοναδικό και νεανικό χτένισμα μόνη σας;

Ακολουθούν 8 συλλογές με τα βασικά ρομαντικά χτενίσματα για μακριά και κοντά μαλλιά, καθώς και μερικές παραλλαγές τους για να πάρετε ιδέες!

Ρομαντικά χτενίσματα με αλογοουρά

 

 

 

 

 

 

 

Δημιουργήστε υπέροχες παραλλαγές της κλασσικής αλογοουράς με twisted στοιχεία, πλεξούδες ή ανάλαφρες μπούκλες. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και θα σας κάνει να λάμψετε. Πρόκειται για απλά ρομαντικά χτενίσματα ιδανικά για μακριά ή κοντά μαλλιά.

Κότσοι με ρομαντική διάθεση

 

 

 

 

 

 

 

Οι κότσοι είναι επίσης μια πολύ ωραία ιδέα για να δημιουργήσετε ένα υπέροχο ρομαντικό χτένισμα για γάμο, βάφτιση ή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Κάντε ένα χαλαρό και ανάλαφρο πιάσιμο στα μαλλιά σας, διακοσμήστε τα με πλεξούδες κάθε λογής ή δημιουργήστε έναν πιο αυστηρό κότσο μπαλαρίνας. Προσθέστε αν θέλετε διακοσμητικά στοιχεία, όπως κορδέλες, φιόγκους ή κοκαλάκια και απογειώστε τα ρομαντικά σας χτενίσματα.

Εντυπωσιακά Updo με ρομαντικό ύφος

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα updo, γνωστά και ως πιάσιμο των μαλλιών πάνω, μπορούν να γίνουν με πολλούς τρόπους. Είναι εντυπωσιακά και αποπνέουν ρομαντισμό και νεανική διάθεση. Απλά, με ανάλαφρες μπούκλες ή διακοσμημένα με πλεξούδες τα ρομαντικά μαλλιά αυτού του τύπου είναι ιδανικά για νυφικά χτενίσματα, αλλά και για οποιαδήποτε άλλη περίσταση.

Ρομαντικά Half up

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τα half up χτενίσματα, γνωστά και ως μαλλιά μισά πάνω μισά κάτω, είναι μια πολύ ωραία επιλογή για τις γυναίκες που θέλουν να αφήσουν τα μαλλιά τους κάτω, χωρίς να τους πέφτουν στα μάτια. Πιάνοντας δυο τούφες από τα δεξιά και τα αριστερά του προσώπου και δένοντας τις απλά πίσω με μια πλεξούδα, με ένα twisted ή με ένα απλό πιάσιμο μπορείτε να δημιουργήσετε εκπληκτικά ρομαντικά χτενίσματα. Τα υπόλοιπα μαλλιά που αφήνετε κάτω μπορούν να είναι ίσια, σπαστά, κυματιστά ή με ανάλαφρες μπούκλες. Επιλέξτε το ιδανικό στυλ για εσάς και δοκιμάστε το.

Ρομαντικά χτενίσματα με πλεξούδες

 

 

 

 

 

 

 

Η πλεξούδα αποτελεί ένα είδος χτενίσματος που μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα υπόλοιπα δημιουργώντας υπέροχα ρομαντικά και boho χτενίσματα. Απογειώστε λοιπόν μια αλογοουρά, ένα updo, έναν κότσο, ένα half up ή απλά πιάστε την φράντζα σας ψηλά κάνοντας οποιοδήποτε είδος πλεξούδας σας αρέσει. Το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό και πολλές φορές σαγηνευτικό.

Αφήστε τα μαλλιά σας κάτω κάνοντας ρομαντικές εμφανίσεις

 

 

 

 

Δεν είναι απαραίτητο να πιάσετε τα μαλλιά σας ψηλά για να δημιουργήσετε ένα υπέροχο ρομαντικό χτένισμα. Αφήνοντας τα κάτω ανέμελα ίσια ή μπούκλες και πιάνοντας μόνο την φράντζα μπορείτε να δημιουργήσετε εξίσου εντυπωσιακά και σαγηνευτικά πιασίματα στα μαλλιά. Εναλλακτικά μπορείτε να προσθέσετε κάποιο αξεσουάρ μαλλιών και να απογειώσετε το αποτέλεσμα.

Χτενίσματα με κορδέλα και ρομαντική διάθεση

 

 

 

 

Τα χτενίσματα με κορδέλα αποτελούν μια πολύ ωραία ιδέα για ρομαντικές εμφανίσεις. Επιλέξτε λοιπόν όποιο είδος χτενίσματος επιθυμείτε και στολίστε το με μια κορδέλα στο χρώμα της αρεσκείας σας. Με αυτή την απλή κίνηση μπορείτε να μεταμορφώσετε πλήρως ακόμη και το πιο απλό πιάσιμο μαλλιών.

Ρομαντικά χτενίσματα με καρδιά

 

 

 

 

 

 

 

Αν πάλι θέλετε ένα πιο παιχνιδιάρικο πιάσιμο στα μαλλιά για να αναδείξετε τον ρομαντισμό σας, ιδανικό τόσο για ένα ραντεβού, όσο και για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, μπορείτε να δοκιμάσετε τον σχηματισμό μιας καρδιάς. Αφήστε λοιπόν την φαντασία σας να δημιουργήσει και παίξτε με τα μαλλιά σας φτιάχνοντας κότσους ή πλεξούδες σε σχήμα καρδιάς.