ATHLEISURE – The latest super cool trend! Εσύ Ξέρεις τι Είναι;

Ξέρεις ότι έχεις κολλήσει τον ιό του Athleisure όταν ψωνίζεις μανιωδώς high performance fashionable ρούχα γυμναστηρίου και… δεν έχεις κανένα σκοπό να πας να χτυπηθείς στο γυμναστήριο! Αντίθετα ετοιμάζεσαι να βγεις να κάνεις τις δουλειές σου, να πας για καφέ και γιατί όχι και για ποτό.

Τι είναι λοιπόν το Athleisure? Είναι με απλά λόγια το τεράστιo αυτό trend που θέλει να φοράμε ρούχα γυμναστικής από ειδικά υφάσματα υψηλής τεχνολογίας, όχι όμως όπως τα φαντάζεστε – αλλά στην πιο ‘ντιζαϊνάτη’ και sexy εκδοχή τους ever. Τα χρώματα που παίζουν εδώ είναι τα ψυχρά: μαύρο, γραφίτης, όλες οι αποχρώσεις του γκρι (..και οι πενήντα), άσπρο, μεταλλικά, και μικρές πινελιές από κόκκινο, κίτρινο, πράσινο και μπλε.

αθλητικο-στυλ-womanoclock

Πώς να το φορέσω?

Με κάποια βασικά κομμάτια που ταιριάζουν μεταξύ τους στο ύφος και χρώμα, αλλά και ίσως με μερικά από τα υπόλοιπα ρούχα σου.

1. Το high performance κολάν ή απλά το δερμάτινο κολάν σου

2. Η συνθετική φόρμα

3. Το μεταλλικό σορτς

4. Το activewear μπούστο και tank top

5. To jacket

αθλητικο-στυλ-1-womanoclock αθλητικο-στυλ-2-womanoclock αθλητικο-στυλ-3-womanoclock αθλητικο-στυλ-4-womanoclock αθλητικο-στυλ-5-womanoclock αθλητικο-στυλ-6-womanoclock αθλητικο-στυλ-7-womanoclock αθλητικο-στυλ-8-womanoclock αθλητικο-στυλ-9-womanoclock αθλητικο-στυλ-11-womanoclock