Φυσικο Πηλινγκ Σωματος για Βελούδινο Δέρμα

Φυσικο Πηλινγκ Σωματος για Βελούδινο Δέρμα

Κάνε αυτό το φυσικο πηλινγκ σωματος πριν από τη μέρα του γάμου σου ή οποιαδήποτε συνηθισμένη μέρα. Ανακάτεψε τα υλικά, εφάρμοσε και στη συνέχεια ξέπλυνε με χλιαρό νερό. Το δέρμα σου θα είναι μαλακό σαν βούτυρο και απαλό σαν βελούδο…. ΚΑΝ’ΤΟ ΤΩΡΑ!

Όπως το πρόσωπο μας, έτσι και το σώμα χρειάζεται φροντίδα και περιποίηση. Μια πολύ καλή λύση για να προσφέρουμε στο σώμα μια καλή περιποίηση είναι οι ενυδατικές κρέμες, αλλά από μόνες τους δεν κάνουν θαύματα.
Καλό θα ήταν να συνδυάζεις την εφαρμογή τους με μια απολέπιση – αυτή η σπιτική συνταγή είναι τέλεια! – η οποία πρέπει να γίνεται μία με δύο φορές την εβδομάδα.
Μάθε λοιπόν το μοναδικό μυστικό ομορφιάς! Αφού απολαύσεις το μπάνιο σου, κάνε ένα φυσικο πηλινγκ σωματος για να απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα και να χαρίσεις στην επιδερμίδα σου βελούδινη και απαλή υφή.

Υλικά για το Φυσικο Πηλινγκ Σωματος

1 Κούπα Ζάχαρη καστανή
1 Κούπα Βρώμη
1 Κούπα Ελαιόλαδο ή μισό μισό με Λάδι Καρύδας

Τρόπος παρασκευής:

Πάρε ένα μπολ και ανακάτεψε πολύ καλά τα 3 υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν. Το πίλινγκ σου είναι έτοιμο για χρήση! Αν θέλεις να το αποθηκεύσεις φρόντισε να το βάλεις σε αποστειρωμένο βαζάκι συντηρώντας το στο ψυγείο.

Τρόπος εφαρμογής:

Αφού τελειώσεις το μπάνιο σου και σκουπιστείς καλά, πάρε μια ποσότητα από το μείγμα και κάνε μασάζ με απαλές κυκλικές κινήσεις σε όλο σου το σώμα με φορά προς την καρδιά. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ξεκινήσεις από τις πατούσες και να ανέβεις σιγά σιγά προς τα πάνω. Έπειτα ξεπλύσου, σκουπίσου και βάλε ενυδατική κρέμα πάλι με απαλές κυκλικές κινήσεις και φορά προς τα πάνω (συνιστάται η χρήση μίας μη λιπαρής κρέμας για να μην ιδρώνεις εύκολα).

Δείτε Επίσης περισσότερες συνταγές για φυτικά Καλλυντικά εδώ