Χρυσές Αποχρώσεις & Φυσικό Ξάνοιγμα των Μαλλιών με 3 Τρόπους !

Μπορείτε να σταματήσετε να πηγαίνετε στο κομμωτήριο γιατί ο ήλιος επιτέλους έφτασε! Μου αρέσει όταν τα μαλλιά μου ξανοίγουν φυσικά κάτω από τον ήλιο παίρνοντας αυτήν τη χρυσή απόχρωση. Ξεκουράστε τα μαλλιά σας από τις χημικές ουσίες γιατί το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικά φυσικά υλικά και τον λαμπερό ήλιο. Τώρα αποκτήστε χρυσες αποχρωσεις μαλλιων με αυτούς τους 3 τρόπους:

Χυμός λεμόνι.
χρυσες αποχρωσεις μαλλιων-womanoclock

Ο χυμός λεμονιού είναι το πιο δημοφιλές DIY για να αποκτήσετε φυσικά ξανθά μαλλιά. Αδειάστε τον χυμό από 2 λεμόνια μέσα σε ένα απλικατέρ με 5 σταγόνες ελαιόλαδο και ψεκάστε τα μαλλιά σας κάτω από το φως του ήλιου. Μείνετε καμιά ωρίτσα και είστε έτοιμες..

Χαμομήλι.

χρυσες αποχρωσεις μαλλιων-1-womanoclock
Το χαμομήλι είναι κατάλληλο για τις καστανές που θέλουν να δημιουργήσουν χρυσες αποχρωσεις μαλλιων. Βράζουμε νερό και προσθέτουμε φακελάκια χαμομήλι. Το αφήνουμε να κρυώσει εντελώς πριν βρέξουμε τα μαλλιά μας. Κάνουμε την ίδια διαδικασία όπως με το λεμόνι. Μόλις τα μαλλιά μας στεγνώσουν αμέσως θα δείτε τη διαφορά

Οδηγός για Τέλειο Ξανθό

Μέλι.

χρυσες αποχρωσεις μαλλιων-2-womanoclockΌχι μόνο θα ανοίξει τα μαλλιά σας, αλλά θα τα κάνει απαλότερα. Ανακατεύουμε το μέλι είτε με ζεστό νερό ή με λίγο ξύδι για ευκολότερη εφαρμογήκαι απλώνουμε το μείγμα σε νωπά μαλλιά, καλύψτε το με ένα σκουφάκι μπάνιου. Αφήστε το για περίπου μία ώρα, στη συνέχεια ξεπλύνετε με σαμπουάν.