5 Βασικοί Τύποι Σουτιέν για Κάθε Γυναίκα.

Το σουτιέν είναι απαραίτητο για τις γυναίκες και φυσικά δεν βγαίνουμε απ’το σπίτι χωρίς αυτό. Με μια βόλτα στα καταστήματα θα βρούμε τεράστια ποικιλία σε σχέδια και στυλ σουτιέν ικανά να καλύψουν κάθε γούστο. Σουτιέν με δαντέλα, με λεπτές η φαρδιές ράντες, σιλικόνης, μπούστα κλπ. Εκτός φυσικά από όλα αυτά δεν ξεχνάμε τους 5 βασικούς τύπους σουτιέν που φτιάχτηκαν για να λύσουν συγκεκριμένα γυναικεία προβλήματα.

ΣΤΡΑΠΛΕΣ ΣΟΥΤΙΕΝστραπλες-image

Κατάλληλο για τα μπλουζάκια που δεν έχουν ράντες ή για τα επίσημα φορέματα. Ένα τέτοιο σουτιέν σε 2 βασικά χρώματα, μπεζ και μαύρο πρέπει να έχουμε στο συρτάρι μας όλες!

ΜΠΑΛΚΟΝΕ ΣΟΥΤΙΕΝ

μπαλκονε-image1Επιλέξτε ένα μπαλκονέ σουτιέν όσες θέλετε ανόρθωση στο στήθος σας χωρίς όμως να πιέζεται προς τα πάνω όπως συμβαίνει με το push up. Το μπαλκονέ που σημαίνει “μικρό μπαλκόνι” κρατάει σταθερό το στήθος σας, ενισχύοντας φυσικά τον όγκο του.

PUSH UP

push-upr-image

Το push up είναι σχεδιασμένο όχι μόνο να ανορθώνει το στήθος αλλά και να το πιέζει προς τα πάνω, δίνοντας την εικόνα ενός μεγάλου στήθους που δεν χωράει στο σουτιέν. Αν έχετε μικρό στήθος τότε αυτό το σουτιέν έχει φτιαχτεί για σας.

MINIMIZER

minimizer-image

Ιδανικό για τις γυναίκες με μεγάλο στήθος. Το Minimizer σουτιέν μπορεί να μειώσει τον όγκο μέχρι και ένα νούμερο.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΟΥΤΙΕΝ

αθλητικο-image