Ταινία για Τουπέ: Το Μυστικό των Stars για Τέλειο Μπούστο

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι είναι αυτό που κάνει το μπούστο των stars να φαίνεται τόσο τέλειο ακόμα και χωρίς σουτιέν; Είπαμε προσέχουν τον εαυτό τους και ξοδεύουν μία περιουσία στις αισθητικές επεμβάσεις αλλά πιστέψτε με, εδώ πρόκειται για μία εντελώς ανέξοδη λύση.. Ο λόγος για την ταινία για τουπέ, τι είναι τώρα αυτό..

Η ταινία για τουπέ είναι μία ταινία διπλής όψης η οποία έχει φτιαχτεί κυρίως για να κολλάει τις περούκες και τα ποστίς. Είναι ειδικά σχεδιασμένη ώστε ή μία της πλευρά να μπορεί να κολλάει στο δέρμα μέχρι και 48 ώρες.

Αυτήν την αυτοκόλλητη ταινία λοιπόν, μπορείτε να τη βρείτε σε καταστήματα με περούκες ή και σε είδη ραπτικής και να τη χρησιμοποιήσετε και σε άλλα μέρη του σώματός. Ιδανική για κρατάει σταθερά υφάσματα που γλιστράνε, για τη συγκόλληση υφασμάτων στο δέρμα, π.χ. για ντεκολτέ.

Η ταινία τουπέ δεν σταματάει μόνο εκεί… Μπορεί να ανορθώσει το στήθος σας χωρίς να είναι ορατή με ο,τιδήποτε και αν φορέσετε αρκεί να την κολλήσετε με το σωστό τρόπο (δείτε το video) και να κάνει το μπούστο σας απλά τέλειο!!. Η Kim Kardashian είναι η πρωτοπόρος αυτής της ιδέας και δεν χάνει ευκαιρία σε κάθε της εμφάνιση, να αποκαλύπτει το πλούσιο, στητό μπούστο της φορώντας πάντα μπλουζάκια σε V neck γραμμή και από μέσα φυσικά αυτοκόλλητη ταινία για τουπέ.

Αυτοκόλλητη ταινία για τουπέ
Αυτοκόλλητη ταινία για τουπέ
Αυτοκόλλητη ταινία για υφάσματα
Αυτοκόλλητη ταινία για υφάσματα