Χτενισματα με Μπουκλες Wavy, Χαλαρές, Φυσικές, Vintage

Τα χτενισματα με μπουκλες ειναι μια καλή επιλογή για να πάτε σε μια επίσημη εκδήλωση, σε ένα πάρτι, ειδικά αν θέλετε να είστε ιδιαίτερα όμορφες. Το καλό με αυτό το χτένισμα είναι πως όταν μιλάμε για μπούκλες ποτέ δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε ακριβώς το χτένισμα και αυτό γιατί υπάρχει μία ποικιλομορφία στις μπούκλες που καθιστά δύσκολη την απόφαση μας.

Αν έχετε επιλέξει ένα τέτοιο χτένισμα για τα μαλλιά σας, λάβετε υπόψιν το σχήμα του προσώπου σας, το φόρεμα που θα φορέσετε και το μακιγιάζ σας. Αν έχετε ένα λεπτό προσωπάκι θα πρέπει να αποφύγετε τις πολύ σφιχτές και έντονες μπούκλες. Τα πιο χαλαρά χτενίσματα είναι πιο κοντά σας! Στις εικόνες θα δείτε  διαφορετικά στυλ σε χτενισματα για μπουκλες, σφιχτές, χαλαρές, wavy, φυσικές, vintage, έτοιμες να εντυπωσιάσουν κάθε σας χτένισμα.

ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΜΠΟΥΚΛΕΣ

χτενισματα με μπουκλες-image(1)-womanoclockχτενισματα με μπουκλες-image(4)-womanoclock

χτενισματα-με-μπουκλες-image(2)-womanoclockχτενισματα με μπουκλες-image(3)-womanoclockχτενισματα-με-μπουκλες-image(5)-womanoclockχτενισματα με μπουκλες-image(6)-womanoclockχτενισματα-με-μπουκλες-image(7)-womanoclockχτενισματα-με-μπουκλες-image-womanoclock