Μαντήλι στα μαλλιά 2018: Το must have αξεσουάρ του καλοκαιριού

Αν θέλετε ένα πρωτότυπο hairstyle, το μαντήλι στα μαλλιά 2018 είναι από τα πιο must have αξεσουάρ του καλοκαιριού. Για να κάνετε ένα διαφορετικό και δροσερό χτένισμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μαντήλι που θα αλλάξει την εμφάνιση σας εντελώς και θα είστε πανέτοιμες για κάθε περίσταση!

Υπάρχουν φορές που ο καθένας μας θέλει μια αλλαγή. Μια απλή και εύκολη ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε ένα μαντήλι ως αξεσουάρ για τα μαλλιά σας. Μπορείτε να τα κάνετε κάθε φορά που θέλετε να αλλάξετε τη ρουτίνα των μαλλιών σας. Προμηθευτείτε μαντήλια σε διάφορα χρώματα και να θυμάστε κάθε ένα από αυτά είναι και ένα διαφορετικό χτένισμα. Ίσως τώρα σας φαίνεται περίεργο αλλά δείτε τις παρακάτω εικόνες και θα πειστείτε.

δες ακόμα:10 Εύκολοι Τρόποι για να Δέσεις στο Κεφάλι σου Μαντήλι

Μαντήλι στα μαλλιά 2018

Μαντήλι στα μαλλιά 2018:

Εάν δεν θέλετε να αφιερώσετε πολύ χρόνο στο styling των μαλλιών σας, εδώ είναι η πρότασή μου: απλά δέστε ελαφρώς την αλογοουρά σας, με ένα κομψό μεταξωτό μαντήλι.

Μαντήλι στα μαλλιά 2018:

Μαντήλι στα μαλλιά 2018:

Μαντήλι στα μαλλιά 2018:

Εάν δεν θέλετε να φορέσετε το μαντήλι, μπορείτε να το δέσετε γύρω από το κεφάλι σας.

Μαντήλι στα μαλλιά 2018:

Η ευκολότερη και πιο απλή εμφάνιση που μπορείτε να κάνετε. Ένας κλασικός κότσος ή ένα top knot στολισμένο με ένα μαντήλι για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.

Μαντήλι στα μαλλιά 2018:

Μια πλεξούδα μπορεί να αλλάξει εντελώς το look σας, ειδικά όταν είναι πλεγμένη με ένα μαντήλι. Εάν θέλετε μια κομψή και θηλυκή εμφάνιση, μπορείτε να επιλέξετε ένα τέτοιο hairstyle.