La Vie Naturelle: Τα Αγνά Καλλυντικά που Ομορφαίνουν με Σεβασμό την Επιδερμίδα μας!

Η εταιρεία La vie Naturelle με μοναδικό σύνθημα «΄Όσο η φύση δημιουργεί η La Vie Naturelle ακολουθεί» και με κίνητρο την αγάπη της για φυσική ομορφιά, δημιουργεί αγνά καλλυντικά για την σωστή περιποίηση προσώπου και σώματος που θα λατρέψετε, χωρίς χημικά πρόσθετα και parabens.. Με σεβασμό πάντα στην επιδερμίδα, συνδυάζει αρμονικά τις ευεργετικές ιδιότητες των φυτικών ελαίων και των εκχυλισμάτων φρούτων και λουλουδιών.
Η Κα. Σιαραγγού Ζωή Κοσμετολόγος και Αισθητικός της εταιρίας La vie naturelle μιλάει αποκλειστικά στο woman o’clock.

Πόσα χρόνια δραστηριοποιείστε στον χώρο της ομορφιάς;943784_10205555420315925_6204739467155670295_n

Έχω κλείσει ήδη μια δεκαετία όπου ασχολούμαι ενεργά με το χώρο της ομορφιάς και της περιποίησης. 10 χρόνια επικοδομητικά και δημιουργικά.

Τι ήταν αυτό που σας ώθησε να εισέλθετε σε έναν χώρο με τόσο ισχυρό ανταγωνισμό.
Θεωρείτε ότι προσφέρετε κάτι διαφορετικό;

Το πρώτο πράγμα που με ώθησε σε αυτή την απόφαση ήταν η αγάπη μου για τα φυτικά και βιολογικά καλλυντικά. Από την αρχή δεν σκέφτηκα ούτε μια στιγμή το πόσο ανταγωνιστικό ήταν αυτό που έκανα. Απλά έβαζα όλο το πάθος και τη φαντασία για να δημιουργήσω ότι πιο πολύτιμο θα μπορούσε να μου προσφέρει ένα τριαντάφυλλο, μια λεβάντα, το ροδόνερο, ένα γιασεμί και πολλά άλλα δημιουργήματα της φύσης την οποία λατρεύω. Υπήρξαν και υπάρχουν πολλοί που με εμπιστεύθηκαν από την αρχή και συνεχίζουν να είναι κοντά μου και αυτοί οι άνθρωποι έσπρωξαν το προϊόν για να φανεί και πιο έξω. Τους ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και τους υπόσχομαι πως ποτέ δεν θα τους προδώσω και δεν θα χαλάσω την ποιότητα την οποία τους προσφέρω. Ναι, λοιπόν, ο χώρος είναι πολύ ανταγωνιστικός αλλά αυτό για μένα είναι μια πρόκληση και τρελαίνομαι για προκλήσεις.

Με ρωτάτε αν προσφέρω κάτι διαφορετικό. Εννοείται πως το μέτρο της επιτυχίας μου οφείλεται στη διαφορετικότητα του προϊόντος. Και τι σημαίνει αυτό; ΄Ότι η κάθε κυρία που θα απευθυνθεί σε εμένα θα παραλάβει την κρέμα η οποία είναι φτιαγμένη αποκλειστικά για εκείνη και τις ανάγκες της επιδερμίδας της. Δεν θα πάει από το πολύ όμορφα στημένο ράφι κάποιου πανάκριβου οίκου να πληρώσει με ένα και όχι ευκαταφρόνητο ποσό την κρέμας της η οποία κρέμα απευθύνεται σε πολλά άλλα δέρματα. Στα δικά μου προϊόντα θα δει τη διαφορά από τις πρώτες ημέρες της εφαρμογής της. Αν αυτό δεν κάνει τη διαφορά τι άλλο θα μπορούσε να την κάνει. Θα μπορούσα να μιλώ ώρες γι΄αυτό γιατί είναι ένα ερώτημα που δεν μπορεί να απαντηθεί σε μερικές μόνο γραμμές. ΄Ισως την επόμενη φορά μπορέσουμε να το αναλύσουμε καλύτερα.

Τα καλλυντικά σας είναι 100% φυσικά;

Ναι τα καλλυντικά είναι 100% φυσικά τόσο που πιο πολύ δεν γίνεται. Οι πρώτες ύλες μετά από έρευνα ετών τις προμηθεύομαι από τους καλύτερους εμπόρους στην Ελλάδα και το εξωτερικό συνοδευόμενες πάντα από τα πιστοποιητικά τους.

Σε ποιους ανθρώπους απευθύνονται & τι ανάγκες καλύπτουν

Τα προϊόντα απευθύνονται σε όλους και καλύπτουν όλες τις ανάγκες. Κυρίως σε γυναίκες, αλλά έχω και προϊόντα για ανδρική περιποίηση, σε παιδιά οποιασδήποτε ηλικίας, σε εφήβους κτλ.

Οι τιμές σας θεωρούνται προσιτές για την εποχή;

Λαμβάνοντας πολύ σοβαρά υπόψη τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο σημερινός άνθρωπος προσπάθησα κι εγώ να βοηθήσω και να μην εκμεταλλευτώ ούτε μια στιγμή την αδυναμία του για περιποίηση, καθαριότητα και ομορφιά. Οι τιμές είναι πολύ προσιτές και δεν έχω κάνει καμιά αύξηση σε κανένα προϊόν τόσα χρόνια αν και εγώ επιβαρύνομαι περισσότερο από τις συνεχόμενες αυξήσεις των πρώτων υλών και των συσκευασιών βέβαια. Με τις αυξήσεις όμως των πωλήσεων όλα έρχονται σε μια ισορροπία και είμαστε όλοι ικανοποιημένοι

Αν προτείνατε σε κάποιον να δοκιμάσει τα προϊόντα σας, με ποιο θα ξεκινούσατε πρώτο και γιατί.la-vie-naturelle-image1

Πραγματικά δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανένα προϊόν γιατί όλα είναι ιδιαίτερα και πολύ καλά. Θα ξεκινούσα όμως προτείνοντας την 24ωρη κρέμα προσώπου η οποία έχει αγαπηθεί από πολλούς. Πρώτον είναι μια κρέμα η οποία μπορεί να φορεθεί και πρωί και βράδυ. Πολύ σημαντικό για την πολυάσχολη και δυναμική γυναίκα της σημερινής εποχής. Δεύτερον απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Τρίτον και σημαντικότερο περιέχει τόσο δυνατά και καλά υλικά που σπάνια θα βρεις σε κρέμες του εμπορίου ακόμα και στις πιο ακριβές.

Που μπορεί κανείς να βρει τα καλλυντικά σας;

Τα καλλυντικά μπορεί κάποιος να τα βρει μέσα από την ιστοσελίδα μας, το facebook ή ακόμα να επικοινωνήσει μαζί μας και να κάνει την παραγγελία του αν επιθυμεί κάτι ιδιαίτερο. Η σελίδες μας είναι: www.lavie-cosmetics.com www.creamofnature.gr (η οποία απευθύνεται μόνο στην 24ωρη κρέμα προσώπου) και η σελίδα στο facebook είναι La vie Naturelle.

Ποιοι είναι οι μελλοντικοί σας στόχοι;

Οι μελλοντικοί στόχοι είναι να βγούμε και έξω από τα σύνορα της Ελλάδας και να αναγνωριστούμε. ΄Ηδη το πρώτο βήμα έχει γίνει στη γειτονική μας Βουλγαρία καθώς τα προϊόντα της La Vie Naturelle χρησιμοποιούνται στο χώρο της αισθητικής σε ένα πολύ όμορφο, ζεστό και πολυτελέστατο στούντιο, στην περιοχή της Βάρνας. Το στούντιο ονομάζεται La vie Naturelle beauty studio και με αυτό το όνομα μπορείτε να περιηγηθείτε στο facebook και να το απολαύσετε. Επόμενο βήμα το οποίο θα ξεκινήσει από το Σεπτέμβριο είναι στην Ισπανία. Ελπίζουμε και ευχόμαστε ότι θα έχουμε την ίδια επιτυχία. Και συνεχίζουμε να βαδίζουμε στα μονοπάτια της ομορφιάς με ένα και μοναδικό σύνθημα. «΄Όσο η φύση δημιουργεί η La Vie Naturelle ακολουθεί». Σας ευχαριστώ πολύ για το χώρο και το χρόνο που μου αφιερώσατε.

Εμείς σας ευχαριστούμε κα Σιαραγγού για το χρόνο που μας αφιερώσατε και φυσικά για τα υπέροχα καλλυντικά που μας προσφέρετε!