Κόκκινα Mαλλιά: Οι Δημοφιλέστερες Χάλκινες Αποχρώσεις

Αν είστε στην φάση μιας ανανέωσης και ανήκετε στην κατηγορία των κοκκινομάλλων, δείτε αυτόν τον οδηγό για κόκκινα μαλλιά και επιλέξτε ανάμεσα σε 4 δημοφιλείς χάλκινες αποχρώσεις μαλλιών. Ακολουθώντας πάντα τις τάσεις της μόδας και τις προτάσεις κορυφαίων haircolorists, σε συνδυασμό με τα νέα χρώματα βαφών που κυκλοφόρησαν από πασίγνωστες εταιρείες περιποίησης μαλλιών. Βρήκαμε τις καλύτερες αποχρώσεις για κόκκινα μαλλιά και όλες λίγο πολύ καταλήγουν στις αποχρώσεις του πολύτιμου χαλκού.

Οι μεγάλη γκάμα των αποχρώσεων ξεκινάει από το πιο βαθύ ερυθρό χρώμα του χαλκού και σταδιακά φτάνει μέχρι το πιο ανοιχτό, δημιουργώντας στο μεταξύ διάστημα, μοναδικές αποχρώσεις που θα δούμε παρακάτω. Το καλύτερο ? Πολλές από αυτές τις δημοφιλείς αποχρώσεις είναι πολύ εύκολες να τις αποκτήσετε και ουδέτερες όπως τα auburn χρώματα. Εδώ, τέσσερα πανέμορφα χρώματα μαλλιών για να πάρετε ιδέες!

Κόκκινα Μαλλιά – Best Shades

Ανοιχτά Χάλκινα Μαλλιά (Light Copper)

κόκκινα μαλλιά-πυροξανθα

Πυρόξανθα ή ανοιχτά χάλκινα μαλλιά που ξεκινούν από τους μεσαίου τόνους του χαλκού σε συνδυασμό με βάση ξανθού. Από τις περισσότερες κόκκινες αποχρώσεις, τα ανοιχτά χάλκινα εμφανώς ξεθωριάζουν πιο γρήγορα και πολλές φορές χάνουν και τη γυαλάδα τους. Γιαυτό αν επιλέξετε ένα τέτοιο χρώμα θα πρέπει να χρησιμοποιείτε προιόντα λάμψης και σαμπουάν για διάρκεια στο χρώμα.

κόκκινα μαλλιά-auburn-hair-colors-2017κόκκινα μαλλιά-φωτεινα χαλκινα-2017

 

Auburn Χρώματα Μαλλιών

%ce%ba%ce%bf%ce%ba%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b9%ce%b1-light-auburn-hairstyles

Auburn μαλλιά είναι μια από τις αποχρώσεις του κόκκινου με χάλκινες νότες και προσδιορίζεται ως ένα κοκκινωπό καφέ χρώμα. Είναι ένα ζεστό χρώμα, ιδανικό για το χειμώνα που το δέρμα μας είναι πιο λευκό και αντίθετα με τα περισσότερα κόκκινα χρώματα δεν ξεθωριάζει τόσο εύκολα. Αν είστε καστανές και επιλέξετε αυτό το χρώμα η μετάβαση θα είναι πολύ εύκολη.

κόκκινα μαλλιά-ht-auburn-hair-color-shades

 

Φωτεινά Auburn Χρώματα

%ce%ba%ce%bf%ce%ba%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b9%ce%b1-womanoclockκόκκινα μαλλιά-light-copper-hairstyles

 

Balayage

κόκκινα μαλλιά-balayage-highlights

Το πιο hot Hair trend είναι το balayage. Το κόκκινο συναντά το χάλκινο-το χάλκινο συναντά το bronze και όλα αυτά σε μία καστανοκόκκινη βάση, με την εύστοχη τεχνική που ονομάζεται  «balayage». Είναι μια τέλεια επιλογή για το φθινόπωρο, με μία ομαλή μετάβαση από τα φωτεινά χρώματα του καλοκαιριού, σε βαθύτερα, πλούσια χρώματα, που όμως δεν χάνουν τη φωτεινότητα τους εξαιτίας των highlights που προσφέρει το Balayage.

Όλες οι αποχρώσεις στα Κοκκινα Μαλλιά!

Τα Καλύτερα Ombre Κόκκινα Μάλλια