Πρασόπιτα
Υλικά:
- 5-6 πράσα
- 3 φρέσκα κρεμμύδια
- 2 αυγά
- ελαιόλαδο
- 200 γραμμάρια γραβιέρα
- αλάτι πιπέρι
Δείτε εδώ τη συνταγή για το φύλλο
Εκτέλεση:
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα πράσα και το κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο και αλατοπιπερώνουμε. Τα βάζουμε σε ένα μπολ και ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε.
Χωρίζουμε τη ζύμη στη μέση και ανοίγουμε ένα φύλλο για κάτω. Την άλλη μισή τη χωρίζουμε πάλι στη μέση και ανοίγουμε άλλα δύο λεπτά φύλλα για να στρώσουμε πάνω απ’τη γέμιση. Λαδώνουμε το ταψί και απλώνουμε το πρώτο φύλλο. Στρώνουμε από πάνω τη γέμιση και από πάνω σκεπάζουμε με τα λεπτά φύλλα, αλείφοντας καλά με ελαιόλαδο το καθένα ξεχωριστά. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μία ώρα περίπου.
To WomanOclock μοιράζεται καθημερινά με χιλιάδες αναγνώστριες, μυστικά & συνταγές ομορφιάς, τεχνικές & tips για το styling των μαλλιών σας, το μακιγιάζ και τα νύχια σας. Εδώ ενημερώνεστε πρώτες για τις νέες τάσεις της μόδας, τα must have αξεσουάρ και για τα trends της σεζόν.. Time is priceless..