Πως να Διαρκέσει το Άρωμα σας. Συμβουλές για να Μυρίζετε Όμορφα όλη Μέρα

Αναρωτιέστε πώς μερικές γυναίκες καταφέρνουν να μυρίζουν όμορφα όλη μέρα και να αφήνουν το άρωμα από όπου και αν περνούν; Φυσικά αυτό είναι και το πιο δύσκολο, να μυρίζεις όμορφα όχι μόνο μερικές ώρες αφού φορέσεις το άρωμα σου αλλά όλη μέρα. Μερικές φορές τα αφρόλουτρα, οι κρέμες σώματος και τα αρώματα κρατάνε μόνο λίγες ώρες γιαυτό και εμείς σήμερα θα μοιραστούμε συμβουλές για το πως να πως να διαρκέσει το άρωμα σας και να μυρίζετε όμορφα όλη μέρα!

Πρώτος και βασικός κανόνας είναι να επιλέξετε με προσοχή τα προιόντα περιποίησης σώματος. Βεβαιωθείτε πως έχουν διάρκεια και ταιριάζουν στο δικό σας δέρμα. Το pH του δέρματος παίζει σημαντικό ρόλο στο θέμα αυτό, γι ‘αυτό είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε πώς να επιλέξετε τα προϊόντα που έχουν ουδέτερο PH.

Πως να Διαρκέσει το Άρωμα σας

1. Το φαγητό που τρώμε είναι σημαντικό

Προσέχετε το φαγητό που τρώτε, κάποια φαγητά μπορεί να περιέχουν πολλά μπαχαρικά, σκόρδο, κρεμμύδι, που το σώμα θα βρει τρόπο να τα αποβάλλει και οι μυρωδιές δεν θα είναι πάντα ευχάριστες. Η διατροφή δεν επηρεάζει μόνο το σώμα σας, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο ένα άρωμα μένει, όταν έρχεται σε επαφή με το δέρμα. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να τρώτε φρούτα και λαχανικά, πλούσια σε πρωτεΐνη, η οποία βοηθά το σώμα.


2. Η ενυδάτωση του δέρματος είναι απαραίτητη

Ένα ενυδατωμένο δέρμα είναι υγιές και όμορφο. Είναι σημαντικό να ενυδατώνετε το δέρμα σας καθημερινά, έτσι ώστε το άρωμα να μένει όλη την ημέρα.

3. Επιλέξτε προσεκτικά με τι απορρυπαντικά πλένετε τα ρούχα σας

Η σύνθεση ορισμένων απορρυπαντικών μπορούν να ερεθίσουν ή να καλύψουν τη μυρωδιά του αρώματος. Δώστε προσοχή στο μαλακτικό γιατί μπορεί να προκαλέσει τέτοιου είδους προβλήματα.

4. Που να εφαρμόσετε το άρωμα

Δεν έχει κανένα νόημα να “λούζεστε” με το άρωμα. Εφαρμόσετε στους καρπούς σας, πίσω από τα γόνατα, στο στήθος, πίσω από τα αυτιά ή το λαιμό. Επίσης είναι σημαντικό να βάζετε άρωμα και στις ερωτογενείς ζώνες.

5. Χρησιμοποιήστε καλλυντικά με το ίδιο άρωμα.

Αν θέλετε να μείνει το άρωμα όλη μέρα, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε καλλυντικά με το ίδιο άρωμα ή αλλιώς ουδέτερο. Για παράδειγμα, το αφρόλουτρο, η λοσιόν σώματος, το σπρέι σώματος και το άρωμα πρέπει να έχουν την ίδια ουσία. Αποφύγετε τη χρήση καλλυντικών που περιέχουν parabens ή άλλες ουσίες που μπορεί να σας ερεθίσουν.Καλό είναι να επιλέξετε προϊόντα που βασίζονται σε φυσικά συστατικά.

6. Εφαρμόστε το άρωμα πολλές φορές την ημέρα

Για να κρατήσει το άρωμα σας, εφαρμόστε αρκετές φορές την ημέρα! Ψεκαστείτε πολλές φορές με το αγαπημένο σας άρωμα και έτσι το δέρμα σας θα μοσχοβολάει όλη την ημέρα.

7. Ψεκάστε το άρωμα στα ρούχα σας

Μπορείτε να εφαρμόσετε άρωμα και στα ρούχα σας ή ακόμα και στα μαλλιά σας, που διαρκεί περισσότερο από ότι στο δέρμα. Με αυτόν τον τρόπο θα διαρκέσει το άρωμα σας ίσως και την επόμενη μέρα.