10 Tips μαλλιών που όλες πρέπει να γνωρίζουμε

Χρήσιμα tips μαλλιών για τις ώρες που βιαζόμαστε ή για αυτές τις ώρες που τα μαλλιά δε λένε να στρώσουν με τίποτα. Ακόμα, tips για να έχουν τα μαλλιά σου όγκο και να δείχνουν περισσότερα.

Δείτε επίσης: 4 Χτενίσματα για Μακρυά Μαλλιά σε χρόνο Ρεκόρ

Ένα από τα τελευταία video που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και οι συμβουλές που προσφέρει είναι πράγματι χρήσιμες.

Πιο συγκεκριμένα τα tips μαλλιών:

Τιπ 1. Όταν το τσιμπιδάκι γλιστράει από τα μαλλιά σου δοκίμασε να το ψεκάσεις με αρκετή λακ πριν το στερεώσεις στα μαλλιά σου.

Τιπ 2. Για να επιτύχεις μια υπέροχη και sleek κοτσίδα δοκίμασε να βάλεις λακ στη χτένα την ώρα που τα χτενίζεις για να τα μαζέψεις σε κοτσίδα. Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερο από ότι αν βάλεις στο τέλος τη λακ

Τιπ 3. Αν τα μαλλιά σου έχουν λαδώσει και δεν προλαβαίνεις να λουστείς ή δεν έχεις ξηρό σαμπουάν ή καλύτερη λύση είναι να τα σκουπίσεις στις ρίζες σχολαστικά με χαρτομάντιλα.

Τιπ 4. Δεν έχεις χρόνο για μπούκλες; μέσα σε 5 λεπτά μπορείς να έχεις wavy μαλλιά. Πιάσε τα μαλλιά σου σε κοτσίδα ψηλή και κάνε μπούκλες σε αυτή. Τα μαλλιά σου θα έχουν ένα όμορφο αποτέλεσμα σε πολύ λίγο χρόνο.

Τιπ 5. Ταλαιπωρείσαι από πιτυρίδα ή ξηροδερμία. Να χρησιμοποιείς πάντα τα αντίστοιχα σαμπουάν για κάθε πάθηση. Κάνουν μόνο καλό στα μαλλιά και στο δέρμα

Τιπ 6. Έχεις φρεσκοχτενισμένα μαλλιά και σκέφτεσαι πως θα κοιμηθείς για να μη χαλάσουν; Δοκίμασε να τα πιάσεις σε χαμηλή κοτσίδα βάζοντας σφουγγαράκι του makeup ή βαμβάκι ντεμακιγιάζ και από πάνω το λαστιχάκι. Με αυτό τον τρόπο δε θα χαλάσουν και δε έχεις σημάδι από το λάστιχο.

Τιπ 7. Για έξτρα όγκο στα μαλλιά σου βάλε μια γενναιόδωρη ποσότητα αφρού styling όσο είναι ακόμα υγρά και στέγνωσε με πιστολάκι προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Τιπ 8. Για να κάνεις το περίγραμμα των μαλλιών σου να δείχνει πιο γεμάτο βάλε σκιά ματιών ( σε χρώμα ίδιο με αυτό των μαλλιών σου) γεμίζοντας τα κενά.

Τιπ 9. Για να μην πετάνε οι φύτρες προς τα πάνω, που είναι φοβερά εκνευριστικό, βάλε λακ σε ένα πινέλο του ρουζ και εφάρμοσε στα μαλλιά.

Τιπ 10. Μπορείς να δώσεις αέρα και όγκο σε μια απλή κοτσίδα βάζοντας από κάτω ένα απλό τσιμπιδάκι.