Το Blorange είναι το Trendy Χρώμα Μαλλιών για το 2017

Το Blorange είναι το Trendy Χρώμα Μαλλιών για το 2017

… και οι φωτογραφίες που το αποδεικνύουν!

Blorange: μια πολύ πετυχημένη ονομασία που δόθηκε από τη βιομηχανία ομορφιάς περιγράφοντας ένα από τα rainbow hair colors.

Δείτε επίσης: 8 Φρέσκα Χρώματα Μαλλιών να Δοκιμάσεις για την Άνοιξη 2017

Εδώ και μερικές εβδομάδες γίνεται μια μεγάλη συζήτηση γύρω από αυτό το χρώμα μαλλιών. Όσα κορίτσια έχουν προχωρήσει σε αυτή την αλλαγή και ανέβασαν τις φωτογραφίες τους στο instagram έχουν λάβει ουκ ολίγα σχόλια για το trendy look.

Τι ακριβώς είναι το χρώμα μαλλιών Blorange

Είναι ένα χρώμα που δημιουργείται από τη μίξη ξανθών, πορτοκαλί και κόκκινων αποχρώσεων. Μπορείς να το πεις ένα παστέλ χάλκινο. Το “Blorange” ήρθε να ανανεώσει τις τάσεις του rose gold και strawberry blond.

Σε ποιες ταιριάζει το blorange;

Ταιριάζει σε όσες έχουν ψυχρά χρώματα αλλά και σε χρυσούς τόνους δέρματος ενώ θα πρέπει να αποφεύγεται από γυναίκες με ευρυαγγείες και κόκκινες αποχρώσεις κάτω από το δέρμα.

Το blorange είναι ιδανικό χρώμα για τις ξανθές που θέλουν μια προσωρινή αλλαγή. Είναι εύκολο να εφαρμοστεί και σε όσες γυναίκες έχουν είδη βάση strawberry blond.

Αν τώρα τα μαλλιά σου είναι πιο καστανά και θέλεις να πετύχεις μια τέτοια απόχρωση να ξέρεις ότι θα πρέπει πρώτα να αποχρωματιστούν. Που σημαίνει… ότι πριν κάνεις την αλλαγή να σκεφτείς τη φθορά που θα υποστούν τα μαλλιά σου.

Μην ξεχνάμε ότι αυτό το χρώμα αποδίδει ένα πιο edgy look, λιγότερο θηλυκό.

Ο celebrity colorist George Papanikolas όπως δήλωσε στο popsugar, για να πάρει το τελικό αποτέλεσμα του blorange, συνδύασε τα golden-copper Matrix Color Sync και Matrix Color Sync Watercolors σε Pink Quartz.

https://www.instagram.com/p/BP5bHIwA13a/?tagged=blorange