Ευχές αγίου Βαλεντίνου ανάλογα με τα Ζώδια

Ευχές αγίου Βαλεντίνου ανάλογα με τα Ζώδια

Ευχές και sms που ταιριάζουν στα ζώδια για του Αγίου Βαλεντίνου.

Ψάχνεις να βρεις το ιδανικό μήνυμα για το ταίρι σου την ημέρα που γιορτάζει ο έρωτας; Θες η ευχή σου στο σύντροφό σου, να έχει μία δόση χιούμορ ή να ξεχειλίζει ρομαντισμό; Εμείς θα σε βοηθήσουμε και σου έχουμε την λύση για όλα τα γούστα και για όλα τα ζώδια και ωροσκόπους! Διάβασε το ζώδιο του έρωτά σου και ευχήσου του με τρόπο που θα του μείνει αξέχαστος!

Ευχές αγίου Βαλεντίνου ανάλογα με τα Ζώδια

Κριός

Ιδανικό μήνυμα αγάπης: «Είσαι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί… Έκανες τη ζωή μου να έχει νόημα, κίνηση, φλόγα, ένταση, ατέλειωτο ενδιαφέρον, πάθος και δύναμη! Είσαι ό,τι πιο τέλειο έχει υπάρξει! Και σε έχω εγώ! Σ’ αγαπώ με την πιο δυνατή αγάπη που μπορεί να υπάρξει!»

Ευχή με Χιούμορ: «Είσαι ο Νο1, ο μοναδικός, ο τεράστιος, ο μάστερ, ο καλύτερος και εγώ είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου από την ώρα που μόνο εσύ κατάφερες να με κερδίσεις! Εύχομαι να τσαντίζεσαι ακόμα πιο εύκολα, να τσακωνόμαστε όλο και περισσότερο, για να καταλήγουμε όλο και πιο συχνά στο κρεβάτι…»

Ταύρος

Ιδανικό μήνυμα αγάπης: «Είσαι ο τελευταίος μου σταθμός… Ευτυχία είναι όταν απλά καθόμαστε αγκαλιά και βλέπουμε ταινία, όταν μαγειρεύουμε μαζί, όταν χάνομαι σε κάθε σημείο του κορμιού σου… Είσαι ο ένας και ο μοναδικός και θα σε αγαπώ για πάντα… Είμαι μόνο δικός σου…»

Ευχή με Χιούμορ: «Είσαι ο απόλυτος εραστής, έχεις πάντα δίκιο ακόμα κι αν όλος ο κόσμος διαφωνεί, δεν με νοιάζει όταν βαριέσαι να βγούμε και λιώνεις στον καναπέ, δεν με νοιάζει που παχαίνεις και ναι, δέχομαι να σε παίρνω μόνο με βιντεοκλήση για να βλέπεις που είμαι…»

Δίδυμοι

Ιδανικό μήνυμα αγάπης: «Άγγιξες το μυαλό μου αλλά και την καρδιά μου… Γνώρισα τη χαρά της ζωής μαζί σου! Μία σου λέξη και είμαι δικός σου, αφού και μόνο που μου μιλάς, εγώ νιώθω ευτυχισμένος! Θαυμάζω το μυαλό σου, αλλά θαυμάζω και εμένα που κατάφερα έστω και κάποιες στιγμές να είμαι μέσα σε αυτό! Σ΄ αγαπώ και το φωνάζω! »

Ευχή με Χιούμορ: «Αγαπώ και τους 10 διαφορετικούς εαυτούς σου! Και την κυκλοθυμία σου! Και τις στιγμές που βγάζεις λόγο, αφού ναι, το παραδέχομαι, ξέρεις τα πάντα! Και κυρίως, αγαπώ τόσο αυτή τη γλυκιά γοητεία σου όταν φλερτάρεις άλλους και λες ζουζουνιάρικα ψεματάκια! Αφού μόνο εμένα αγαπάς, το ξέρω!»

Καρκίνος

Ιδανικό μήνυμα αγάπης: «Από την ώρα που είδα τα μελαγχολικά πανέμορφα μάτια σου, ήξερα πως είσαι οικογένειά μου, πως γεννήθηκες και γεννήθηκα για σένα… Είσαι το παρελθόν μου, το παρόν μου και η αιωνιότητά μου. Το μεγαλύτερο όνειρό μου είναι το σπίτι μας και η δική μας οικογένεια. Σ’ αγαπώ αληθινά!»

Ευχή με Χιούμορ: «Σε ερωτεύομαι όταν μου μουτρώνεις, όταν μου γκρινιάζεις, όταν κολλάς πάνω μου όλη μέρα, όταν θες 74 αγκαλίτσες την μέρα, όταν κλαις με λυγμούς βλέποντας «Πάμε Πακέτο». Αγαπώ τη μαμά σου, τον μπαμπά σου, τον θείο σου και όλα τα τριτοτέταρτα ξαδέρφια σου! Θέλω να με κάνεις πολύτεκνο!»

Λέων

Ιδανικό μήνυμα αγάπης: «Είσαι για μένα τα πάντα! Δεν θα άντεχα χωρίς εσένα και δεν ξέρω πως ζούσα πριν σε γνωρίσω. Είμαι μόνο μαζί σου ευτυχισμένος και είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος στο κόσμο, μόνο που είσαι δίπλα μου. Μην φύγεις ποτέ, τίποτα και κανείς δεν θα μπορέσει να σε αντικαταστήσει… Σε αγαπώ αφάνταστα πολύ και μοναδικά, όπως σου αξίζει!»

Ευχή με Χιούμορ: «Είσαι ο θησαυρός μου, ο θεός μου, ο τέλειος σύντροφος σε όλα σου! Ζω μόνο για να σε προσκυνώ κάθε μέρα, να σε υπηρετώ, να ανάβω μία λαμπάδα στην εκκλησία που γύρισες και με κοίταξες και να σε παρακαλάω γονατιστός, κάθε φορά που δραματοποιείς το ότι δεν σου είπα πάνω από 10 φορές σε μια μέρα πόσο όμορφος είσαι!»

Διαβάστε επίσης: Αγίου Βαλεντίνου: Οικονομικά Δώρα για Εκείνον

Παρθένος

Ιδανικό μήνυμα αγάπης: «Σ’ ευχαριστώ που υπάρχεις, που μου στέκεσαι σε όλα, που γίνομαι καλύτερος άνθρωπος από τη στιγμή που σε γνώρισα, που με φροντίζεις και τρέχεις για μένα, πριν καν στο ζητήσω… Με έκανες να σε έχω ανάγκη, να μην αντέχω χωρίς την ύπαρξή σου… Σε αγαπώ απλά και ουσιαστικά, γιατί αυτό είναι ευτυχία!»

Ευχή με Χιούμορ: «Σ’ αγαπώ γιατί απλά αντιπροσωπεύεις την τελειότητα! Και γι’ αυτό, ναι, θα διορθώσω όλα αυτά τα ελαττώματά μου, που μου απαριθμείς κάθε μέρα, θα αρχίσω να τρώω σωστά και θα κόψω τις τοξίνες, δεν θα ξαναφήσω στραβή την κουρτίνα στο μπάνιο, θα κόψω το κάπνισμα, το αλκοόλ και τις τσίχλες με ζάχαρη και θα σε κάνω πραγματικά ευτυχισμένο!»

Διαβάστε επίσης: Αγίου Βαλεντίνου: Δώρα για Εκείνον άνω των 100€

Ζυγός

Ιδανικό μήνυμα αγάπης: «Πως είναι δυνατόν να μην αγαπάω ένα τόσο όμορφο, τρυφερό συναισθηματικό πλάσμα σαν εσένα…; Πως είναι δυνατόν να μην σε αγαπάω, όταν κάθε σου κίνηση και λέξη, έχουν γνώμονα την ευτυχία μου; Πως είναι δυνατόν να μην σε αγαπάω, αφού μόνο εσύ μπορείς να με γαληνέψεις; Σε αγαπώ γιατί είσαι απλά, ο σύντροφος της ζωής μου!»

Ευχές αγίου Βαλεντίνου ανάλογα με τα Ζώδια

Ευχή με Χιούμορ: «Σε ερωτεύτηκα γιατί χτες που κλείσαμε μία εβδομάδα σχέσης μου έκανες δώρο σύμφωνο συμβίωσης! Σε ερωτεύτηκα γιατί συμφωνείς πάντα με τη δική μου γνώμη και λάθος να είναι! Σε ερωτεύτηκα γιατί μ’ αρέσει να χαζεύω την απέραντη ομορφιά σου όταν κοιτάζεσαι στον καθρέφτη με τις ώρες! Σε παντρεύομαι τώρα και ξέρω ότι ακόμα κι αν κάνεις παράλληλη σχέση, εγώ θα φταίω!»

Σκορπιός

Ιδανικό μήνυμα αγάπης: «Μαζί σου, πέθανε ο παλιός μου εαυτός και γεννήθηκε ένας καινούργιος, μόνο και μόνο για να αφεθεί στα μαγικά σου χέρια… Με ανατριχιάζει ακόμα και μόνο η ανάσα σου και σου δίνομαι απόλυτα, χωρίς όρους… Δεν υπάρχει και δεν γίνεται να υπάρξει ποτέ άλλος για μένα… Με στιγμάτισες. Σ’ αγαπάω βαθιά και θα σε αγαπάω αιώνια…»

Ευχή με Χιούμορ: «Για όλη μου τη ζωή, θα κάνω ότι θες, θα λέω ότι θες, θα φοράω ότι θες, θα κάθομαι κλεισμένος μέσα στο σπίτι όσο θες, αρκεί να μου δίνεις αυτές τις βραδιές πάθους, όπως μόνο εσύ ξέρεις… Και ίσως τότε να μην μου κάψεις το αμάξι από την πολλή σου αγάπη, όπως με απείλησες επειδή είπα καλημέρα στον γείτονα…»

Τοξότης

Ιδανικό μήνυμα αγάπης: «Μπήκες στη ζωή μου και όλα άλλαξαν… Η ζωή μου απέκτησε άλλα όρια, γέμισε αισιοδοξία, χαρά, περιπέτεια, μία ξεχωριστή ελεύθερη αγάπη χωρίς τέλος και αρχή! Είσαι πραγματικά ένα γενναιόδωρο δώρο που μου χρωστούσε η ζωή! Σ’ αγαπώ χωρίς κανένα μα κανένα περιορισμό!»

Ευχή με Χιούμορ: «Θα μου πεις να πηδήξω, από το γκρεμό με αυτοσχέδιο αλεξίπτωτο, θα το κάνω! Θα μου πεις να κολυμπήσουμε σε θάλασσες με καρχαρίες, θα το κάνω! Θα μου πεις να ζήσουμε άνεργοι και να ταξιδεύουμε συνέχεια πουλώντας περιουσίες, θα το κάνω! Θα μου πεις να περιμένω μισό λεπτό για να μιλήσεις σε αυτόν που σου γυάλισε από το διπλανό τραπέζι, θα το κάνω! Σ’ αγαπώ και όλα είναι τέλεια!»

Αιγόκερως

Ιδανικό μήνυμα αγάπης: «Είναι τόσο σπάνιο, τόσο πολύτιμο και τόσο πραγματικά όμορφο να σε έχει κάποιος δίπλα του. Μου προσφέρεις σιγουριά, με στηρίζεις όσο κανείς, μου δείχνεις την αγάπη σου με πράξεις ανελλιπώς… Είμαι ο πιο τυχερός άνθρωπος, σε ευχαριστώ που υπάρχεις και θα κάνω τα πάντα για να σου δείξω πόσο σ’ αγαπώ!

Ευχή με Χιούμορ: «Αχ, αυτή η μία ώρα που συναντιόμαστε οι δυο μας, αφού τελειώσεις όλες τις δουλειές σου και πάμε σε όλες τις κοινωνικο-οικογενειακές σου υποχρεώσεις… Αχ, αυτή η μία αγκαλιά που με παίρνεις μία φορά το μήνα, όταν παίρνεις τον μισθό σου… Αχ, αυτό το Σ’ αγαπώ που μου λες σε κάθε μας επέτειο, μία φορά το χρόνο! Αχ, για αυτές τις στιγμές ζω!»

Υδροχόος

Ιδανικό μήνυμα αγάπης: «Είσαι τα πάντα για μένα! Είσαι ο έρωτάς μου, ο κολλητός μου, η διέξοδος μου, η χαρά μου, το αληθινό μου χαμόγελο! Έδωσες άλλο νόημα στη ζωή μου και νιώθω τόσο διαφορετικός από όλους τους υπόλοιπους! Σ’ αγαπώ σαν να αγαπάω όλο τον κόσμο!»

Ευχή με Χιούμορ: «Είσαι τόσο γλυκό βάσανο! Θυμάμαι που εξαφανίστηκες εκείνη τη νύχτα που σου μίλησα για γάμο και πήγες να ταΐσεις τους άστεγους! Που άρχισες να μου φωνάζεις υβριστικά συνθήματα όταν κέρδισε η ομάδα σου, λες και είμαστε φίλοι από το στρατό! Που μου έκανες δώρο στα γενέθλιά μου την αναδοχή ενός παιδιού από το Πακιστάν! Πόσο σ’ αγαπώ!»

Ιχθύς

Ιδανικό μήνυμα αγάπης: «Αν μιλήσω θα είσαι η φωνή μου, αν δακρύσω θα είσαι το δάκρυ μου, αν αναπνεύσω θα είσαι η πνοή μου, αν λάμψω θα είσαι το διαμάντι μου, αν κοιμηθώ θα είσαι το όνειρό μου κι όταν ξυπνήσω, θα είσαι η ζωή μου… Ψυχή μου σ’ αγαπώ…»

Ευχή με Χιούμορ: «Δεν με νοιάζει αν ξεχνάς τα ραντεβού μας, τους όρκους σου για πίστη, τη γιορτή μου, τα γενέθλια μου, τον δρόμο για το σπίτι που μένουμε τα τελευταία 5 χρόνια… Ξέρω ότι μ’ αγαπάς αληθινά και βαθιά, όπως εγώ… Το βλέπω στα μάτια σου, που κλαίνε 70 φορές τη μέρα…»

Πηγή: oroskopos.gr