Χρώματα Μαλλιών 2017 Άνοιξη Καλοκαίρι – Όλες οι Τάσεις του Fashion Week

Χρώματα Μαλλιών 2017 Άνοιξη Καλοκαίρι - womanoclock.gr

Κάθε σεζόν έρχεται με νέες ιδέες και νέα δεδομένα τόσο στη μόδα, στο μακιγιάζ, τα νύχια όσο και στα χρώματα ή styling μαλλιών που είναι ένα νευραλγικό κομμάτι της εξωτερικής μας εμφάνισης. Τα χρώματα μαλλιών 2017 άνοιξη καλοκαίρι, όπως τα είδαμε στο fashion week, είναι σε εντελώς φυσικές αποχρώσεις (πιο φυσικές δε γίνεται) που χαρίζουν μια κοριτσίστικη όψη αλλά είδαμε και τις πιο edgy επιλογές με χρώματα pastels και rainbow.

Δείτε επίσης: 8 Φρέσκα Χρώματα Μαλλιών να Δοκιμάσεις για την Άνοιξη 2017

πιο αναλυτικά….

Χρώματα Μαλλιών 2017 Άνοιξη Καλοκαίρι – FW TRENDS

#1. Πλατινέ

Χρώματα Μαλλιών 2017 Άνοιξη Καλοκαίρι - extra πλατινέ
Giamba, Naeem Khan, Nicole Miller
Χρώματα Μαλλιών 2017 Άνοιξη Καλοκαίρι - Πλατινέ
Alberta Ferretti, Christian Dior, Fendi

Τα πλατινέ μαλλιά ήταν και θα είναι πάντα μια δημοφιλής επιλογή. Αυτό που αλλάζει στη μόδα των ξανθών μαλλιών είναι η τελική απόχρωσή τους. Αν δηλαδή θα είναι ασημί ή πιο γλυκό πλατινέ ή ιριζέ. Αυτή τη σεζόν – άνοιξη καλοκαίρι 2017 – τα πλατινέ ξανθά και αυτά με ασημί θα είναι οι επικρατέστερες αποχρώσεις όπως είδαμε στα fashion weeks.

#2. Ανοιχτά Ξανθά Μαλλιά

Χρώματα Μαλλιών 2017 Άνοιξη Καλοκαίρι - Καστανό σκούρο
Mary Katrantzou, Giambatista Valli

Μία ασφαλής επιλογή του ξανθού για τα μαλλιά, από θέμα φθοράς τους. Αυτό το ανοιχτό ξανθό είναι ένα γλυκό χρώμα που τείνει προς το φυσικό. Έχει στοιχεία από buttery αποχρώσεις και δεν ενδείκνυται για όσες έχουν σκούρα βάση καθώς το αποτέλεσμα δεν θα είναι το ιδανικό.

#3. Φυσικά Ξανθά Μαλλιά

Χρώματα Μαλλιών 2017 Άνοιξη Καλοκαίρι - Μπαλαγιάζ
Michael Kors, Philosophy

Στα χρώματα μαλλιών 2017 άνοιξη καλοκαίρι θα δούμε πολλές επιλογές με τεχνικές μπαλαγιάζ που παραμένουν τα τελευταία χρόνια στην κορυφή της λίστας. Αυτό που βλέπουμε φέτος στην τεχνική μπαλαγιάζ είναι ότι η διαβάθμιση χρώματος από τη ρίζα έως την άκρη έρχεται με πολύ απαλές αντιθέσεις. Το αποτέλεσμα δείχνει εντελώς φυσικό και αυτά τα ξανθά μαλλιά, που τείνουν προς τις μελί αποχρώσεις, ταιριάζουν σχεδόν σε όλα τα πρόσωπα

#4. Strobing

Χρώματα Μαλλιών 2017 Άνοιξη Καλοκαίρι - strobing
Versace, Stella McKartney

Άλλη μια επιλογή για ξανθά μαλλιά που δείχνει ένα υγείες και μεταλλικό αποτέλεσμα. Το strobing μαλλιών είναι μια εξαιρετική διαμόρφωση χρώματος σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το strobing μαλλιών δείτε αυτό το άρθρο.

#5. Sunkissed

Χρώματα Μαλλιών 2017 Άνοιξη Καλοκαίρι - sunkissed
Mary Katrantzou

Εδώ είμαστε στις ξανθές σκούρες αποχρώσεις και το girly αυτό αποτέλεσμα έρχεται με μερικές ανταύγειες (φως) που πέφτει σε ορισμένα σημεία των μαλλιών για να δείξει το φυσικό ξάνοιγμα από τον ήλιο την Άνοιξη. Τα sunkissed μαλλιά είναι ιδανικά για σταρένιο δέρμα

#6. Καστανά Ανοιχτά Μαλλιά

Χρώματα Μαλλιών 2017 Άνοιξη Καλοκαίρι - Καστανά
Naeem Khan, Roberto Cavalli, Elie Saab

Μια ασφαλής επιλογή για όσες δεν θέλουν ανοιχτά αλλά ούτε και σκούρα μαλλιά. Το καστανό χρώμα είναι πάντα στη μόδα και κάνει τα πρόσωπα πιο γλυκά.

#7. Καστανό Σκούρο

Χρώματα Μαλλιών 2017 Άνοιξη Καλοκαίρι - Καστανό σκούρο
Creatures of Wind, Roberto Cavalli, Fausto Puglisi

Μερικά βήματα πριν το μαύρο, βρίσκεται το καστανό σκούρο χρώμα μαλλιών. Γενικά, έχουμε καιρό να το δούμε στη μόδα των μαλλιών αλλά το καστανό σκούρο είναι ένα bold χρώμα με ιδιαίτερη δυναμική. Με τη δυνατότητα που μας δίνει η μόδα στα χρώματα μαλλιών 2017 άνοιξη καλοκαίρι να φωτίσουμε με ανταύγειες μερικά σημεία, σίγουρα αυτό το χρώμα θα επιλεχθεί από πολλές γυναίκες. Αν έχεις κι εσύ μια σκούρα βάση και δεν θέλεις μεγάλες αλλαγές, αυτή είναι η καλύτερη επιλογή.

#8. Μαύρο

Χρώματα Μαλλιών 2017 Άνοιξη Καλοκαίρι - Μαύρο
Lacoste, Roberto Cavalli, Lacoste
Χρώματα Μαλλιών 2017 Άνοιξη Καλοκαίρι - Μαύρο
Jeremy Scott, Acne, Nicole Miller

Ναι, ναι, μαύρο! καλά είδες! The black is back! Και όπως παρατήρησες από τις φωτογραφίες υπάρχει το ματ μαύρο και το μεταλλικό με ασημί/μπλε αποχρώσεις στο φως.

#9. Χάλκινα και Κόκκινα Μαλλιά

Χρώματα Μαλλιών 2017 Άνοιξη Καλοκαίρι - Χάλκινα
Josie Natori, Carvem, Christian Siriano
Χρώματα Μαλλιών 2017 Άνοιξη Καλοκαίρι - Κόκκινα και Χάλκινα
Chloe, Fendi, Ashley Williams

Κόκκινο και χάλκινο χρώμα μαλλιών είναι ξανά στο παιχνίδι. Καλά, το χάλκινο δεν έφυγε από τη μόδα απλά συνεχώς παίρνει νέες αποχρώσεις πότε πιο σκούρο πότε πιο ανοιχτό. Η κορυφαία απόχρωση του χάλκινου των τελευταίο καιρό ήταν γύρω από το stawberry (strawberry blond light ή dark). Στα χρώματα μαλλιών 2017 άνοιξη καλοκαίρι το χάλκινο παίρνει ζωντάνια και μπορεί να δώσει την πιο φλογερή του απόχρωση, ένα βήμα πριν το κόκκινο.

#10. Fashion Χρώματα Μαλλιών

Χρώματα Μαλλιών 2017 Άνοιξη Καλοκαίρι - φαντεζί χρώματα
Mary Katrantzou, House of Holland
Χρώματα Μαλλιών 2017 Άνοιξη Καλοκαίρι - εκκεντρικά
Acne, Ashley Williams, Ashley Williams

Πάντα υπάρχουν αυτά τα χρώματα που είναι για τις πιο τολμηρές. Μετά από μια περίοδο όπου το denim blue χρώμα μαλλιών έκανε θραύση στο instagram τη θέση του ήρθε να πάρει φέτος το blorange (δες εδώ περισσότερα). Φυσικά δεν έλειψαν από τα fashion week τα πιο εκκεντρικά χρώματα όπως το κίτρινο και το μπλε/πράσινο.

#11. Συνδυασμοί Χρωμάτων

Χρώματα Μαλλιών 2017 Άνοιξη Καλοκαίρι - womanoclock.gr
Ashley Williams, Dorhout Mees

Τέλος, μία διαφορετική προσέγγιση στο χρώμα των μαλλιών φέρνει στο fashion show ο οίκος Ashley Williams: μαλλιά μισά μισά – από τη μια μεριά είναι ξανθά και από την άλλη είναι ξανθό σκούρο/χάλκινο. Δηλαδή η αλλαγή/διαβάθμιση χρώματος βρίσκεται στο πίσω και επάνω μέρος του κεφαλιού.
Τώρα όσον αφορά τα ξανθά μαλλιά με χρωματιστά τελειώματα τα έχουμε δει και μας αρέσουν πολύ. Μπορείς να κάνεις αυτή την προσωρινή αλλαγή αν έχεις ξανθά μαλλιά.