Φουντουκί Χρώμα Μαλλιών. Ένα Super Φυσικό και Ευέλικτο Χρώμα

φουντουκί χρώμα μαλλιών

Το φουντουκί χρώμα μαλλιών αφορά εκείνες που έχουν καστανά μαλλιά και θέλουν ένα γλυκό χρώμα που να ταιριάζει στο πρόσωπό τους και να δείχνει φυσικό. Το φουντούκι είναι ένα super φυσικό, ζωντανό και ευέλικτο χρώμα μαλλιών που ταιριάζει σε αρκετές αποχρώσεις του δέρματος. Ωστόσο, φαίνεται ότι είναι καλύτερο για τις γυναίκες με μεσαίους τόνους του δέρματος, σταρένιο, μελαμψό και σκούρο δέρμα.

Κάτι που αγαπώ ιδιαίτερα σε αυτό το χρώμα είναι οι χρυσές του αποχρώσεις, που ξεπηδούν μέσα απ΄το φουντουκί χρώμα και προσθέτουν ένα παιχνίδισμα που σε προκαλεί να το θαυμάσεις. Αυτό επιτυγχάνεται με κάποιες τεχνικές ή με διάσπαρτες ανταύγειες σε βασικά σημεία. Οι πιο πιστές οπαδοί αυτού του χρώματος είναι η Jessica Alba, Jennifer Lopez, Jessica Biel κ.λπ.

Σε αυτό το άρθρο πρόκειται να δείτε  διάφορες επιλογές σε φουντουκί χρώμα στα μαλλιά, από τις ελαφρύτερες και φωτεινές αποχρώσεις, μέχρι στις πιο σκούρες και έντονες. Εάν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία ετοιμαστείτε να εξερευνήσετε τα ωραιότερα φουντουκί χρώματα μαλλιών

Φουντουκί Χρώμα Μαλλιών

Δείτε ακόμα:

Ξανθά χρώματα μαλλιών: 12 Διάσημες Αποχρώσεις όλων των Εποχών

50 Αποχρώσεις του Γκρι…. για να Ροκάρεις το Trend στα Μαλλιά σου

Κόκκινα Mαλλιά: Οι Δημοφιλέστερες Χάλκινες Αποχρώσεις

Τα 8 Καλύτερα Ομπρε Κοκκινα Μαλλια