ΝΤΕΚΟΡ ΒΑΦΤΙΣΗΣ : μια Ιδιαίτερη Ιδέα για μια Ιδιαίτερη Μέρα!

ΝΤΕΚΟΡ ΒΑΦΤΙΣΗΣ : μια Ιδιαίτερη Ιδέα για μια Ιδιαίτερη Μέρα!

Είναι μια από τις σημαντικότερες μέρες για ολόκληρη την οικογένεια. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο πρέπει να είναι μοναδικό και ιδιαίτερο το ντεκόρ, βασισμένο σε κομψά έπιπλα τα οποία προσθέτουν μια αίσθηση χαράς,  απολαμβάνοντας αυτές τις μοναδικές στιγμές. Διαβάστε τις προτάσεις μας για να δημιουργήσετε ένα ανεπανάληπτο ντεκόρ το οποίο θα στολίσει τις φωτογραφίες σας, δημιουργώντας ένα τέλειο φόντο.

Δείτε ακόμα: Το Χρώμα της Σεζόν 2017: Τροπικό Πράσινο!

Έπιπλα κλειδί

Η ανθοστήλη  είναι το κύριο αντικείμενο από τα έπιπλα  που θα χρειαστείτε για να δημιουργήσετε  ένα αποτέλεσμα το οποίο διαφέρει από τα υπόλοιπα. Για να δώσετε ιδιαίτερη έμφαση, στολίστε  με διάφορα λουλούδια της επιλογής σας, φροντίζοντας όμως τα άνθη αυτά να έχουν έντονα ζωντανά χρώματα. Το επόμενο βήμα είναι να διαλέξετε ένα κυκλικό τραπέζι συνοδευόμενο από πανέμορφες καρέκλες με παρόμοιο design. Με αυτό τον τρόπο θα δημιουργήσετε μια γωνία στην οποία όλοι οι καλεσμένοι θα θέλουν να φωτογραφηθούν. Τέλος προσθέστε δυο διακοσμητικά κλουβιά πάνω από την ανθοστήλη και εκμεταλλευτείτε την μεταλλική του φύση προσθέτοντας με αυτό τον τρόπο ένα επιπλέον  στοιχείο.

Δείτε ακόμα: Χειροποίητες Μπομπονιέρες ” Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων”

ΝΤΕΚΟΡ ΒΑΦΤΙΣΗΣ : μια Ιδιαίτερη Ιδέα για μια Ιδιαίτερη Μέρα!

Μικρά διακοσμητικά αντικείμενα

Η γωνία που πάτε να δημιουργήσετε, εκτός από ένα décor για να βγάζετε όμορφες φωτογραφίες, μπορεί να έχει και πρακτικά οφέλη. Μπορείτε να τοποθετήσετε τοευχολόγιο για τους καλεσμένους σας και να συλλέξετε τις θερμότερες ευχές. Στολίστε το τραπέζι με κορνίζες από εικόνες του παιδιού σας διπλά από μερικά κηροπήγια για να ολοκληρωθεί το design.

Θέλετε περισσότερες ιδέες? Δείτε εδώ

ΝΤΕΚΟΡ ΒΑΦΤΙΣΗΣ : μια Ιδιαίτερη Ιδέα για μια Ιδιαίτερη Μέρα!