Το αξεπέραστο στυλ της Marilyn

Μια είναι η γυναίκα που έμεινε στην ιστορία για τη θηλυκότητα και το σεξαπίλ της. Η Marilyn Monroe αποτελεί πρότυπο για ολόκληρες δεκαετίες και όχι άδικα, καθώς η μια εμφάνισή της ήταν πιο κομψή και σέξι από την άλλη.

Η Marilyn ανήκε στην κατηγορία των “τυχερών” γυναικών με σωματότυπο κλεψύδρα. Το χαρακτηριστικό του είναι η στενή μέση, τα γεμάτα μπρατσάκια, το πλούσιο μπούστο και φυσικά οι καμπύλες ακριβώς κάτω από τη μέση σε ίσες αναλογίες με το πάνω μέρος του κορμού.

Τόσο σε επίσημες εμφανίσεις όσο και σε πιο προσωπικές στιγμές, το απόλυτο θηλυκό επέλεγε ρούχα σε πολύ συγκεκριμένες γραμμές. Τα φορέματά της άφηναν εκτεθειμένο συνήθως το μπούστο (ακριβώς όσο έπρεπε), αγκαλιάζοντας την λεπτή της μέση και τους ολοστρόγγυλους γοφούς της.

 

Τα παντελόνια της ήταν ψηλόμεσα και στο ύψος του αστράγαλου, τα οποία συνδύαζε συνήθως με κοντά μπλουζάκια αλλά και πουκάμισα φορεμένα από μέσα, ακριβώς για να τονιστεί και πάλι η μέση της.

Αν διαθέτεις ανάλογο σωματότυπο μπορείς άνετα να υιοθετήσεις αυτές τις γραμμές που θα αναδείξουν το σώμα σου και που -τελικά- είναι πάντα στη μόδα. Καλό είναι να αποφεύγεις οτιδήποτε ριχτό, καθώς η σιλουέτα σου θα δείχνει πιο γεμάτη απ’ όσο είναι. Η Marilyn δεν φορούσε ποτέ τέτοιες γραμμές και σίγουρα κάτι ήξερε παραπάνω…