Τρία αξεσουάρ που δίνουν extra πόντους στο στυλ σου

Υπάρχει μία έκφραση που λέει «να ντύνεσαι για τη δουλειά που θέλεις να έχεις και όχι για τη δουλειά που έχεις» και όταν αυτό αποτυπώνεται στο στυλ σου μιλάμε για έναν τρόπο ντυσίματος με τον οποίο μπορείς να κάνεις upgrade ακόμα και στην πιο βαρετή, corporate γκαρνταρόμπα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν θα αναφερθούμε στους τρόπους με τους οποίους μπορείς να φορέσεις την pencil φούστα ή το αυστηρό σακάκι, αλλά θα μιλήσουμε για τρία συγκεκριμένα αξεσουάρ που αν τα κάνεις σήμερα μέρος των outfits σου θα ανεβάσεις τον πήχη στον τρόπο που ντύνεσαι και θα αρχίσεις να στοχεύεις σε «κάτι καλύτερο από αυτό που έχεις» σε όλους τους τομείς.

Ζώνη με logo

 

 

Ένα αξεσουάρ που μας έρχεται κατευθείαν από τα funky 80s και είναι ικανό να δώσει μία fashionable νότα ακόμα και στο πιο preppy σύνολα. Φόρεσέ την πάνω από ένα midi φόρεμα, μία πλισέ φούστα, αλλά και με τον πιο απλό συνδυασμό «jean και T-shirt» και κάνε τη διαφορά.

Block heels

 

 

To πιο σοφιστικέ και κομψό είδος παπουτσιού το οποίο είναι εξαιτίας του τετράγωνου, χοντρού τακουνιού του εξαιρετικά άνετο και εύκολο στο περπάτημα. Αυτό σε κάνει να μπορείς να το συνδυάσεις τόσο με ένα αυστηρό κουστούμι, όσο και με ένα αέρινο φόρεμα.

Tote bag

 

 

Mεγάλη και εύχρηστη, χωράει μέσα όλα τα προσωπικά σου αντικείμενα ώστε να την κρατάς το πρωί αλλά από την άλλη το απλό και chic σχέδιό της σου επιτρέπει να την «εμπιστευθείς» και για τις βραδινές σου εξόδους.