Κλασικά looks για τις πιο στυλάτες εμφανίσεις!

Όσα ρούχα κι αν έχεις, πάντα θα υπάρχουν εκείνα τα συγκεκριμένα κομμάτια που επιλέγεις είτε γιατί σε κολακεύουν περισσότερο απ’ όλα, είτε γιατί είναι κλασικά και δύσκολα φεύγουν απ’ τη μόδα.

Φυσικά και είσαι ένα μοντέρνο κορίτσι, καλό είναι όμως να επενδύσεις σε μερικά looks που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση και θα έχεις για χρόνια στην ντουλάπα σου! Δες λοιπόν ποια κομμάτια σου προτείνει το Pinterest για να κλέβεις την παράσταση σε κάθε σου εμφάνιση.

Καφτάνι

Είτε κοντό είτε μακρύ, το καφτάνι είναι μια πολύ ωραία λύση για καλοκαιρινές βόλτες από το πρωί μέχρι το βράδυ και μπορείς άνετα να το συνδυάσεις με παντελόνια και σορτς.

Jumpsuits. Αγαπημένα, βολικά και για όλες τις ώρες. Είναι η εύκολη λύση για ένα ολοκληρωμένο look και φοριέται με ψηλά αλλά και flat παπούτσια.

Με μια απλή φόρμα σε κλασικά χρώματα άσπρο-μαύρο είσαι μέσα σε κάθε περίσταση, από ένα απλό ποτό μέχρι και γάμο. Αρκεί να την συνδυάσεις με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Κιμονό. Η συνήθεια που έγινε λατρεία. Ταιριάζει σε όλες, ταιριάζει με όλα και δίνει μια ιδιαίτερη πινελιά στο στυλ σου.

Δερμάτινο παντελόνι. Για καθαρά βραδινές εμφανίσεις μια και το καλοκαίρι με τις υψηλές θερμοκρασίες δεν είναι ό,τι καλύτερο. Ωστόσο θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη όλες τις εποχές, αφού μπορείς να το συνδυάσεις με τα πάντα.

Ψηλόμεση παντελόνα. Όσα χρόνια κι αν περάσουν αυτό το κλασικό κομμάτι θα βρίσκεται στην ντουλάπα σου. Διάλεξέ την σε ουδέτερο χρώμα και χωρίς σχέδια για να μπορείς να “παίξεις” με τα μπλουζάκια και τα αξεσουάρ.

Βάλε χρώμα στη ζωή σου με ένα φόρεμα που κολακεύει τον σωματότυπό σου και να είσαι σίγουρη ότι θα ξεχωρίζεις. Αρκεί να το διαλέξεις σε ένα χρώμα που θα ταιριάζει απόλυτα με τον τόνο της επιδερμίδας σου και των μαλλιών σου. Μην διστάσεις να το πληρώσεις λίγο παραπάνω. Αυτό το φόρεμα που θα σε κάνει να λάμπεις είναι μια πολύ καλή επένδυση που δεν θα μετανιώσεις ποτέ.

Βερμούδες και σορτς. Ό,τι πρέπει για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού που δεν μπορείς να ανεχτείς κανένα ύφασμα επάνω σου. Βέβαια να ξέρεις ότι αν το διαλέξεις σε κοντό μήκος, καλό είναι να το συνδυάσεις με flat παπούτσι για να δείχνεις πιο σικ.

Little white dress. Το καλοκαίρι επιβάλλεται να έχεις ένα λευκό φόρεμα στην γκαρταρόμπα σου. Είναι ένα κομμάτι που θα το ευχαριστηθείς από το πρωί μέχρι το βράδυ και αποτελεί την ιδανική παλέτα για να προσθέσεις χρώμα με τα αξεσουάρ ακόμα και το μακιγιάζ σου.