Η νέα τάση στα φορέματα που μας αρέσει πολύ!

Με τις νοσταλγικές τάσεις στη μόδα να ανακυκλώνονται συνεχώς, έρχονται στιγμές που αρχίζουμε να νιώθουμε την ανάγκη να φορέσουμε κάτι που δείχνει και δίνει την αίσθηση του εντελώς νέου.

Η μόδα όμως κάνει κύκλους, και πολλές φορές η προσκόλληση σε μια κλασική τάση τείνει να είναι πιο δημοφιλής από ό, τι ο πειραματισμός με μια καινούρια. Και ενώ πάντα αγαπάμε ένα καλό κλασικό ρούχο, ένα ή και παραπάνω καινοτόμα κομμάτια θα πρόσφεραν σίγουρα μια αναζωογονητική αλλαγή στην γκαρνταρόμπα μας, ειδικά τώρα το καλοκαίρι.

Η λύση? Tα μήκη και οι σιλουέτες που αντιστέκονται στους κανόνες του χτες. Και η απάντηση στις ενδυματολογικές ανησυχίες μας αυτή τη σεζόν, έρχεται με τη μορφή του ασύμμετρου φορέματος!

Τα ωραιότερα  ασύμμετρα φορέματα είναι εκείνα που έχουν ένα edgy twist – ένα ανυψωμένο στρίφωμα σε μία πλευρά, μανίκια διαφορετικά μεταξύ τους, ή και η αντικατάσταση του ενός μανικιού με έναν ιμάντα.

Είναι εύκολο να φορεθούν, απαιτούν ελάχιστο styling (μιλούν από μόνα τους) και είναι βέβαιο ότι μπορούν να προσφέρουν άμεσα ανανέωση στην ντουλάπα σας.